• LIFE&STYLE

    Γιατί το παλτό της βασίλισσας Ελισάβετ δίχασε το Twitter

    • NewsRoom

    Βασίλισσα Ελισάβετ


    Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες φωτογραφίες της βασίλισσας Ελισάβετ από την πρόσφατη εμφάνισή της στο βρετανικό κοινοβούλιο, με κεντρικό θέμα σχολιασμού στο Twitter να αποτελεί το… χρώμα του παλτού της.

    Την Πέμπτη, η βασίλισσα Ελισάβετ έβγαλε λόγο σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας κοινουβουλευτικής περιόδου στη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο δεν ήταν η ομιλία της που κέντρισε το ενδιαφέρον, αλλά το παλτό που φορούσε.

    Αιτία στάθηκε το χρώμα του παλτού, καθώς κανείς δεν μπορούσε να συμφωνήσει σε μια απόχρωση, κάτι που μας θύμισε το περίφημο φόρεμα, που είχε γίνει viral το 2015, με κάποιους να ισχυρίζονται ότι είναι χρυσό και άσπρο και άλλους να υποστηρίζουν ότι είναι μπλε και μαύρο!

    Συνοδευόμενη από τον γιο της, πρίγκιπα Κάρολο, η βασίλισσα της Αγγλίας έκανε την είσοδό της στο κοινοβούλιο ξεκινώντας ένα debate στο Twitter: φοράει πράσινο ή μπλε παλτό;

    Βέβαια, στην ίδια απόχρωση ήταν και το σικ καπέλο της, όπως άλλωστε συνηθίζει να σετάρει όλο το outfit με ένα χρώμα.

    Κάποιος σχολίασε ότι: «Η βασίλισσα φορά το μπλε του Brexit», ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Η βασίλισσα δείχνει πολύ ικανοποιημένη φορώντας μπλε».

    Βασίλισσα Ελισάβετ

    Στο… στρατόπεδο που βλέπει το outfit πράσινο διαβάζουμε στο προφίλ ενός χρήστη ότι φορά πράσινο επειδή θέλει να στείλει ένα σιωπηλό μήνυμα υποστήριξης στο Πράσινο Κόμμα της Αγγλίας και της Ουαλίας.

    Βέβαια, θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς τιρκουάζ ή βεραμάν, ωστόσο οι χρήστες του Twitter είναι γνωστό ότι έχουν άποψη για όλα και την υπερασπίζονται μέχρι τέλους.



    ΣΧΟΛΙΑ