• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Γιατί τα λουκ της Bella Hadid είναι ο ορισμός της κομψότητας

    • NewsRoom


    Όπως πάντα, η Bella Hadid σαρώνει τις πασαρέλες στις διάφορες εβδομάδες μόδας. Και ενώ τα outfits της πασαρέλας φαίνεται να είναι αυτά φοράει περισσότερο αυτό το διάστημα, η 21χρονη εξακολουθεί να βρίσκει χρόνο για να δημιουργεί άψογους συνδυασμούς και εκτός πασαρέλας, στα events που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ατζέντα της.

    Το περιζήτητο μοντέλο ανέπτυξε γρήγορα το προσωπικό στιλ του και οι νέες τάσεις που έχει ενσωματώσει σε αυτό δημιουργούν ένα και μόνο αποτέλεσμα: Κομψότητα.

    Ωστόσο μιλάμε για την Bella Hadid, οπότε τίποτα δεν είναι απλό στα ρούχα της, τα οποία δεν είναι απόλυτα σε θηλυκές γραμμές, αλλά με ανατρεπτικές πινελιές σε κλασσικά κομμάτια.

    Στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, η Bella χρησιμοποίησε την κλασσική ζακέτα με κουμπιά με μια grunge προσέγγιση. Συνδυασμένη με ένα τοπ – ή ακόμη και με ένα σουτιέν – φόρεσε τη μουσταρδί της ζακέτα με μπότες, ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και λεοπάρ ζώνη.

     

    Το λουκ έμοιαζε με εκείνο που επέλεξε στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη, στο οποίο συνδύασε τη λιλά ζακέτα της με baggy τζιν και μπότες, ενώ ταίριαξε χρωματικά την τσάντα με τα παπούτσια της (κάνοντάς μας να πιστεύουμε ότι αυτή η τάση μπορεί και να επανέλθει).

     

    Πριν από μερικές μέρες, το μοντέλο έκανε την πιο κομψή της εμφάνιση μέχρι τώρα. Η Hadid συνδύασε το μικρό μαύρο φόρεμά της με ένα ζευγάρι Dorateymur σε 90s στιλ, το οποίο πρόσθεσε μια ρετρό διάθεση στο total black look της.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η ομορφιά δεν έχει μέγεθος: Η νέα σειρά ρούχων της Άσλεϊ Γκράχαμ (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η οικογένεια Hadid δειπνεί σε ένα σουρεαλιστικό βίντεο που «έριξε» τα social media!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 100 μέρες ως Δούκισσα: Τι πραγματικά μας δείχνει το στιλ της Μέγκαν Μαρκλ;



    ΣΧΟΛΙΑ