• LIFE&STYLE

    Γιατί ο Ράιαν Ρέινολντς προσφέρει αμοιβή 5.000 δολ. για να βρεθεί κλεμμένο λούτρινο αρκουδάκι

    • NewsRoom

    Ράιαν Ρέινολντς


    Το χρηματικό ποσό των 5.000 δολαρίων δίνει ο Ράιαν Ρέινολντς προκειμένου να βρεθεί ένα λούτρινο αρκουδάκι με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την ιδιοκτήτριά του, το οποίο και έχει κλαπεί.

    Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο λούτρινο παιχνίδι, καθώς το συγκεκριμένο αρκουδάκι παίζει μια ηχογράφηση με τη φωνή της μητέρας μιας 28χρονης κοπέλας, της Μάρα Σοριάνο, που λέει:

    «Σε αγαπώ, είμαι περήφανη για σένα, θα είμαι πάντα μαζί σου».

    Η μητέρα της νεαρής κοπέλας πέθανε τον Ιούνιο του 2019 από καρκίνο στα 53 της μόλις χρόνια και το αρκουδάκι έχει τεράστια συναισθηματική αξία για εκείνη. Το λούτρινο αρκουδάκι, όμως, το οποίο βρισκόταν μέσα σε ένα σακίδιο, εκλάπη κατά τη διάρκεια μετακόμισης, μαζί με σημαντικά έγγραφα, ένα iPad και μια κονσόλα Nintendo Switch.

    Μέσα από το διαδίκτυο, η 28χρονη κοπέλα απευθύνει έκκληση προκειμένου να της επιστραφεί το αρκουδάκι, ενώ για τα υπόλοιπα αντικείμενα δεν ενδιαφέρεται, όπως δήλωσε.

    Μάλιστα, υπάρχει σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας ο δράστης, το οποίο και ανάρτησε η Σοριάνο στο Twitter.

    Η ιστορία της Σοριάνο έγινε γρήγορα viral στο Twitter και έπεσε στην αντίληψη του 43χρονου Καναδού αστέρα του Χόλιγουντ, Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος έγραψε στο Twitter πως προτίθεται να προσφέρει αμοιβή 5.000 δολ. προκειμένου να επιστραφεί το αρκουδάκι στην ιδιοκτήτριά του.



    ΣΧΟΛΙΑ