• LIFE&STYLE

    Γιατί η Αμαλία Κωστοπούλου έκλεισε τον λογαριασμό της στο Ιnstagram;

    • NewsRoom

    Αμαλία Κωστοπούλου


    Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο λογαριασμός της Αμαλίας Κωστοπούλου στο Instagram εξαφανίστηκε.

    Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπου ανέβαζε φωτογραφίες, αλλά και βίντεο από τη ζωή της στην Αμερική.

    Όπως είναι γνωστό, η Αμαλία Κωστοπούλου σπούδασε στο Λος Άντζελες, ενώ συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ζει και να εργάζεται στην πόλη των Αγγέλων.

    Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που απαντούσε σε ερωτήσεις των ακολούθων της με βίντεο στα Story της, ενώ πάντα έδειχνε να απολαμβάνει το Instagram ανεβάζοντας σέλφι, αλλά και φωτογραφίες με τον αγαπημένο της.

    Άλλες φορές μοιραζόταν βίντεο από το γυμναστήριο ή εξιστορούσε περιστατικά που της τύχαιναν, όπως εκείνη την φορά που ένας ταξιτζής την ρώτησε αν η Αθήνα είναι κοντά στις… πυραμίδες!

    Τον τελευταίο καιρό, όμως, οι αναρτήσεις της είχαν σταματήσει, ενώ, όπως φαίνεται, ο λογαριασμός της πλέον δεν είναι διαθέσιμος.

    Αν αναζητήσει κανείς το προφίλ της θα εμφανιστεί το μήνυμα:

    «Η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη. Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε ενδέχεται να έχει διακοπεί ή η σελίδα ενδέχεται να έχει διαγραφεί».

    Δεν είναι ξεκάθαρο μέχρι στιγμής αν όντως η 22χρονη κοπέλα πήρε την απόφαση να απενεργοποιήσει το λογαριασμό της ή αν κάτι άλλο συνέβη και η απουσία της είναι προσωρινή.



    ΣΧΟΛΙΑ