• LIFE&STYLE

    Γιατί η Angelina χώρισε τον Brad; O ρόλος της Gwyneth Paltrow

    • NewsRoom
    angelina


    Οι φήμες οργίαζαν το τελευταίο διάστημα ότι το διάσημο ζεύγος των Angelina Jolie και Brad Pitt είναι στα πρόθυρα του διαζυγίου. Όπερ και εγένετο και οι φήμες επιβεβαιώθηκαν με τη διάσημη ηθοποιό να καταθέτει την αίτηση του διαζυγίου της.

    «Είμαι πολύ λυπημένος με αυτό, αλλά αυτό που προέχει είναι το καλό των παιδιών μας. Ζητώ από τα ΜΜΕ να τους δώσουν τον χώρο που χρειάζονται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός επιβεβαιώνοτας και αυτός από την πλευρά του την είδηση του διαζυγίου.

    Πολλοί λένε ότι η βασικη διαφωνία του ζεύγους ήταν ότι η Angelina Jolie δε συμφωνεί με τον τρόπο που θέλει ο σύζυγός της να μεγαλώνει τα έξι παιδιά τους. Οι κακές γλώσσες όμως λένε ότι αιτία του διαζυγίου τους και πέτρα του σκανδάλου ήταν η Gwyneth Paltrow με την οποία ο Bard Pitt είχε σχέση στο παρελθόν. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

    pitt jolie screen shotΣύμφωνα με το έγκυρο site ΤΜΖ, η ηθοποιός κατέθεσε την αίτηση της, τη Δευτέρα, αναφέροντας πως έχει αγεφύρωτες διαφορές με τον σύζυγό της. Παράλληλα, η Jolie, κατέθεσε αίτημα να πάρει τη φυσική και όχι νομική (όπως διευκρινίζεται χαρακτηριστικά) επιμέλεια των έξι παιδιών τους, ζητώντας από το δικαστή να επιτρέψει στον διάσημο ηθοποιό να τα επισκέπτεται.

    Υπενθυμίζεται ότι η Angelina Jolie  και ο Brad Pitt έχουν 6 παιδιά, τρία εκ των οποίων υιοθετημένα από το διάσημο ζεύγος του Hollywood.

    angelina-jolie-brad-pittΣύμφωνα με το περιβάλλον της ηθοποιού η Angelina, δε συμφωνούσε με τον τρόπο που ήθελε ο σύζυγος της να μεγαλώνει τα παιδιά τους και αρκετές φορές είχαν συγκρουστεί για αυτό το θέμα. Τονίζεται δε ότι δε ζητά καμία διατροφή, οικονομική ενίσχυση ή κάποια συζυγική υποστήριξη από τον Brad Pitt, παρά μόνο ζητά να διευθετηθεί το θέμα των παιδιών.

    Το ζευγάρι χωρίζει έπειτα από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης. Ο γάμος τους δε είχε ταράξει τα παγκόσμια ΜΜΕ, καθώς έγινε σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, με μάρτυρες μόνο τα παιδιά τους σε μία έπαυλη στη Γαλλία. ο νυφικό δε της Angelina Jolie το είχαν ζωγραφίσει τα παιδιά των ηθοποιών.

    Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον Ιούλιο, όταν είχαν βγει για φαγητό στα γενέθλια των διδύμων τους, Knox και Vivienne, στο West Hollywood.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/giannis-koustas-sofia-kousta-fourtouniasmeno-diazigio-pro-ton-pilon/75403



    ΣΧΟΛΙΑ