• First Top Stories

    Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: Ρομαντική απόδραση για δύο στην Ιταλία για τα γενέθλια του εφοπλιστή

    δημητρα μερμηγκα

    Η όμορφη Δήμητρα Μέρμηγκα με φόντο ένα από τα γραφικά κανάλια της Βενετίας


    Στην Ιταλία επέλεξε να γιορτάσει τα 60ά του γενέθλια ο κραταιός εφοπλιστής Γιάννης Κούστας, έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα της ζωής του, την 24χρονη γοητευτική Δήμητρα Μέρμηγκα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mononews.gr, ο κ. Κούστας σχεδίαζε να γιορτάσει τα γενέθλιά του για τα 60 του χρόνια με ένα μεγαλοπρεπές πάρτι στην Αθήνα. Καλεσμένοι σε αυτό το πάρτι θα ήταν όλοι οι φίλοι του, θα αποτελούσε ένα κάλεσμα που θα άφηνε ιστορία στην κοσμική Αθήνα και δε θα έλειπε κανείς.

    Άποψη της διάσημης Galleria Vittorio Emanuele του Μιλάνου, φωτογραφημένη από τη Δήμητρα Μέρμηγκα
    Άποψη της διάσημης Galleria Vittorio Emanuele του Μιλάνου, φωτογραφημένη από τη Δήμητρα Μέρμηγκα

    Όμως, η 24χρονη σύντροφος του εφοπλιστή, Δήμητρα Μέρμηγκα, του πρότεινε, αντί να τα γιορτάσουν εδώ, να πάνε οι δυο τους ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία, μακριά από όλα τα αδιάκριτα βλέμματα και να αποφύγουν το οποιοδήποτε σχόλιο θα χαλούσε τη διάθεσή τους. Η αλήθεια είναι ότι η σχέση του κ. Κούστα με την όμορφη Δήμητρα δεν έχει ακόμα γίνει πλήρως αποδεκτή από όλο τον κύκλο του ζευγαριού, πόσο μάλλον από τους φίλους του εφοπλιστή που είναι και φίλοι της πρώην συζύγου του, Σοφίας Κούστα, με την οποία τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκονται σε μια διαρκή και επίπονη δικαστική διαμάχη για το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας.

    Η Δήμητρα Μέρμηγκα στον καναπέ του αντρικού τμήματος του οίκου μόδας στο Μιλάνο, όπου ψώνιζε ο σύντροφός της, Γιάννης Κούστας
    Η Δήμητρα Μέρμηγκα στον καναπέ του αντρικού τμήματος του οίκου μόδας στο Μιλάνο, όπου ψώνιζε ο σύντροφός της, Γιάννης Κούστας

    Επομένως, οι φίλοι αυτοί που έχουν συνταχθεί με το μέρος της πρώην συζύγου του κ. Κούστα, δεν έχουν αποδεχτεί ούτε και πρόκειται να αποδεχθούν σύντομα τη νέα του σύντροφο. Αυτό είναι κάτι που η νεαρή Δήμητρα το ξέρει πολύ καλά και αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν συμφώνησε στα σχέδια του συντρόφου της για ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων, καθώς δε θα απέφευγε τα έντονα βλέμματα και τα σχόλια σε πηγαδάκια, κάτι που δεν ήταν διατεθειμένη να υποστεί με τίποτα και για κανένα λόγο.

    Το ιστορικό Harry's Bar στην πόλη των Δόγηδων, το μέρος όπου άνθισε ο έρωτας Γιάννη Κούστα και Δήμητρας Μέρμηγκα
    Το ιστορικό Harry’s Bar στην πόλη των Δόγηδων, το μέρος όπου άνθισε ο έρωτας Γιάννη Κούστα και Δήμητρας Μέρμηγκα

    Έτσι, μετά από μια μικρή αλλά σύντομη δυσαρέσκεια από μέρους του εφοπλιστή, το ταξίδι στην Ιταλία πήρε τη θέση του πάρτι γενεθλίων στην Αθήνα και μια ρομαντική εβδομάδα στη γειτονική χώρα ξεκίνησε, καθώς η αδυναμία που δείχνει ο κ. Κούστας στην όμορφη Δήμητρα μπορεί να νικήσει τα πάντα.

    Άποψη του Hotel Danieli, του 5άστερου ξενοδοχείου που επέλεξε το ερωτευμένο ζευγάρι για τη διαμονή του στη Βενετία
    Άποψη του Hotel Danieli, του 5άστερου ξενοδοχείου που επέλεξε το ερωτευμένο ζευγάρι για τη διαμονή του στη Βενετία

    Ο πρώτος σταθμός του ταξιδιού για το ερωτευμένο ζευγάρι ήταν το κοσμοπολίτικο και πολύβουο Μιλάνο, μια από τις πρωτεύουσες του κόσμου της μόδας, όπου διάσημοι οίκοι διαθέτουν τις καλύτερες μπουτίκ τους στον πιο διάσημο δρόμο της πόλης, τη Via Montenapoleone. Σε μια από αυτές τις μπουτίκ, λοιπόν, ο κ. Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα έκαναν την απαραίτητη στάση για να προμηθευτεί ο κ. Κούστας ένα ολοκαίνουριο και καλοραμμένο κοστούμι. Μπορούμε να πούμε ότι αποτέλεσε και το δώρο που έκανε στον εαυτό του για τα γενέθλιά του. Η Δήμητρα Μέρμηγκα φρόντισε να απαθανατίσει την επίσκεψή τους στον οίκο μόδας με μια πολύ ωραία φωτογραφία της ίδιας να κάθεται στον καναπέ του αντρικού τμήματος την ώρα που ο σύντροφός της ψώνιζε. Μετά από αυτή τη φωτογραφία, επέλεξε να απαθανατίσει και ένα πολύ ωραίο ενσταντανέ από τη διάσημη Galleria Vittorio Emanuele, που συγκεντρώνει μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας.

    Όταν, άλλωστε, επισκέπτεται κάποιος το Μιλάνο, είναι αδύνατον να μην περάσει από αυτό το σημείο και να μην επισκεφτεί τουλάχιστον για window shopping έναν από τους διάσημους οίκους που υπάρχουν συγκεντρωμένοι σε αυτή τη μητρόπολη της μόδας.

    Η θέα από το μπαλκόνι του δωματίου στο Hotel Danieli, όπου διέμεινε ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα
    Η θέα από το μπαλκόνι του δωματίου στο Hotel Danieli, όπου διέμεινε ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα

    Μετά από αυτή τη σύντομη στάση τους στο Μιλάνο, σειρά είχε η γοητευτική πόλη των Δόγηδων, η ιστορική και ρομαντική Βενετία. Η πόλη αυτή μάλιστα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του ζευγαριού καθώς αποτελεί το μέρος όπου άνθισε ο μεγάλος τους έρωτας, ο οποίος καίει άσβεστος ως σήμερα. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε και η ίδια η Δήμητρα μέσω της σχετικής ανάρτησης, το ιστορικό μπαρ Harry’s Bar στάθηκε το μέρος που ευδοκίμησε ο έρωτάς της με τον κ. Κούστα. Όπως γράφτηκε και στο αποκλειστικό του mononews.gr τις προηγούμενες ημέρες, στην ανάρτησή της έγραψε ότι αυτό είναι το μέρος “όπου άρχισαν όλα”, με τον εφοπλιστή να απαντάει από κάτω με μια καρδούλα.

    Η περίφημη Γέφυρα των Στεναγμών στη Βενετία
    Η περίφημη Γέφυρα των Στεναγμών στη Βενετία

    Για τη διαμονή τους στην πανέμορφη αυτή πόλη, ο Γιάννης Κούστας και η 24χρονη σύντροφός του επέλεξαν το διάσημο και υπερπολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων, “Hotel Danieli”, της αλυσίδας “The Luxury Collection”. Το υπέροχο αυτό ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο της Βενετίας, που έχει πιάτο όλη τη λιμνοθάλασσα και τις μοναδικές γόνδολες, σήμα κατατεθέν αυτής της πόλης. Επίσης, απέχει μόλις λίγα βήματα από τα διασημότερα μνημεία της Βενετίας, όπως είναι η Πλατεία του Αγίου Μάρκου και η Γέφυρα των Στεναγμών.

    Η όμορφη Δήμητρα Μέρμηγκα απολαμβάνει μια βόλτα με γόνδολα μαζί με το σύντροφό της στα γραφικά κανάλια της Βενετίας. Στη φωτογραφία φοράει το μπλουζάκι που την ενέπνευσε να σχολιάσει ότι "η γυναίκα-θαύμα είναι στη Βενετία"
    Η όμορφη Δήμητρα Μέρμηγκα απολαμβάνει μια βόλτα με γόνδολα μαζί με το σύντροφό της στα γραφικά κανάλια της Βενετίας. Στη φωτογραφία φοράει το μπλουζάκι που την ενέπνευσε να σχολιάσει ότι “η γυναίκα-θαύμα είναι στη Βενετία”

    Η όμορφη Δήμητρα και ο κ. Κούστας δεν παρέλειψαν να κάνουν την καθιερωμένη βόλτα στα γραφικά κανάλια της Βενετίας με μια γόνδολα. Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Δήμητρα μας ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή και μας μεταφέρουν το κλίμα ρομαντισμού που υπάρχει διάχυτο σε αυτή την πόλη. Η Γέφυρα των Στεναγμών, από τα πιο διάσημα και πιο πολυφωτογραφημένα σημεία των καναλιών της Βενετίας, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τα φωτογραφικά της καρέ. Επίσης, ο σύντροφός της τη φωτογράφισε την ώρα που απολάμβαναν την ήρεμη βόλτα τους στα γραφικά κανάλια. Μάλιστα, η νεαρή Δήμητρα, εμπνεόμενη από το μπλουζάκι που φορούσε, σχολίασε τη σχετική φωτογραφία ως “η γυναίκα-θαύμα είναι στη Βενετία”, λαμβάνοντας πολύ κολακευτικά σχόλια από κάτω.

    Στιγμές από τη ζωή στην πόλη των Δόγηδων
    Στιγμές από τη ζωή στην πόλη των Δόγηδων

    Ο λογαριασμός της στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Instagram, τις ημέρες του ρομαντικού ταξιδιού του ζευγαριού, γέμισε από μαγευτικές φωτογραφίες της πόλης των Δόγηδων. Η θέα από το μπαλκόνι του Hotel Danieli που ανέβασε η Δήμητρα κόβει κυριολεκτικά την ανάσα. Ο καλός καιρός στάθηκε ο καλύτερος σύμμαχος για τις ατέλειωτες βόλτες του ζευγαριού στα γραφικά στενά της Βενετίας. Έτσι, τα φωτογραφικά καρέ διαδέχονταν το ένα το άλλο. Σε κάποια από αυτά, πρωταγωνίστρια ήταν και η ίδια η Δήμητρα ενώ σε κάποια άλλα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες άλλωστε, επέλεξε να μας ταξιδέψει δείχνοντας χαρακτηριστικές εικόνες της ζωής της πόλης αλλά και από διάσημα κτήρια, όπως είναι και το Palazzo Gritti.

    Το Palazzo Gritti στη Βενετία, με ένα πανέμορφο σκάφος Riva στο προσκήνιο
    Το Palazzo Gritti στη Βενετία, με ένα πανέμορφο σκάφος Riva στο προσκήνιο

    Το ρομαντικό αυτό ταξίδι του ερωτευμένου ζευγαριού τελείωσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και όπως όλα τα ωραία πράγματα, μπορεί να κράτησε λίγο, αλλά έμεινε ανεξίτηλο στη μνήμη τους και τους χάρισε νέες, υπέροχες αναμνήσεις, γεμάτες αγάπη και ευτυχία. Η όμορφη Δήμητρα μάλιστα επισκέφτηκε και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης με το που επέστρεψε στην Αθήνα, απαθανατίζοντας τη στιγμή με μια άκρως καλλιτεχνική, ασπρόμαυρη πόζα.

    Η όμορφη Δήμητρα Μέρμηγκα με φόντο ένα από τα γραφικά κανάλια της Βενετίας
    Η όμορφη Δήμητρα Μέρμηγκα με φόντο ένα από τα γραφικά κανάλια της Βενετίας

    Το ερωτευμένο ζευγάρι ανανέωσε το ραντεβού του με τη γοητευτική πόλη των Δόγηδων, λόγω της ιδιαίτερης σημασίας που έχει αυτή η πόλη για εκείνους και μέχρι τότε θα απολαμβάνουν ό ένας τη συντροφιά του άλλου αγκαλιά με τις καινούριες αναμνήσεις που τους χάρισε αυτή τους η επίσκεψη.

    Η 24χρονη Δήμητρα Μέρμηγκα στην Ακρόπολη μετά το ταξίδι στην Ιταλία
    Η 24χρονη Δήμητρα Μέρμηγκα στην Ακρόπολη μετά το ταξίδι στην Ιταλία

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/apo-to-harrys-bar-xekinise-o-megalos-erotas-kousta-dimitras-apoklistika-sto-mononewsgr/47911

     



    ΣΧΟΛΙΑ