ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα υπέροχο φιλανθρωπικό δείπνο στη Βουλιαγμένη, η έκθεση στην Σύρο από το Ίδρυμα Αντωνίου Ε. Κομνηνού, τα 100 καράτια του Οίκου Βουράκη, η διεθνούς φήμης γλύπτρια Μάρα Καρέτσος στη Λάρισα, στην Ερυμάνθεια και το Casa Fish στην Βούλα, πάνω στην θάλασσα Αχαΐας για να μην ξεχνάμε, το Summer Festival της ΕΛΠΙΔΑΣ
Ένα privé δείπνο διοργάνωσαν ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα στην πολυτελή έπαυλή τους στη Βουλιαγμένη.
Η επιβλητική κατοικία του εφοπλιστικού ζεύγους, η οποία βρίσκεται στη Βουλιαγμένη, στο βουνό, είναι πλήρως ενσωματωμένη με το περιβάλλον και με υλικά σε γήινους τόνους. Είναι γεμάτη από έργα τέχνης και διακοσμημένη προσεκτικά με μοναδικά σχέδια που αποπνέουν την απόλυτη πολυτέλεια.
Στο δείπνο που παρέθεσαν για τους εκλεκτούς φίλους τους, καλεσμένοι ήταν και οι επιχειρηματίες Χρύσανθος Πανάς και Γιάννης Στασινόπουλος, οι οποίοι μοιράστηκαν μικρά στιγμιότυπα μέσα από την έπαυλη του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα.
Στον χώρο όπου έλαβε χώρα το δείπνο, κυριαρχεί το μαύρο, ενώ χρώμα δίνουν τα έργα τέχνης που κοσμούν τους τοίχους.
Βέβαια, την παράσταση κλέβει το κελάρι με τις σπάνιες ετικέτες κρασιών.
«Μία ποιοτική και σπάνια συλλογή με κρασιά στο σπιτικό κελάρι του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα», γράφει χαρακτηριστικά στο Instagram ο Χρύσανθος Πανάς.
Σημειώνεται ότι εκεί διοργάνωσαν και ένα ξεχωριστό δείπνο για τη γιορτή της Άννας Βίσση τον Δεκέμβριο.
Δείτε εικόνες και βίντεο:


Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Οκτωβρίου ο εφοπλιστής και η σύζυγός του απέκτησαν το τρίτο παιδί τους, τον γιο τους, John Junior.
Προηγουμένως είχαν αποκτήσει δύο κόρες, την 6χρονη Κατερίνα και την 3 ετών Στεφανία.
Διαβάστε επίσης:
Με τη Δήμητρα Κούστα γιόρτασε η Άννα Βίσση (pics)
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Στη βραδιά μπάρμπεκιου για τα γενέθλια της Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ: Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, τα εκατομμύρια της UEFA και το εφικτό… 5/5
- Συνδρομητική τηλεόραση: Ποιος κρατά τα ηνία της ελληνικής αγοράς και ο ανταγωνισμός Netflix-Apple-Amazon
- Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
- Έσπασε το φράγμα των 0,5 δισ. ο τζίρος της Sani/Ikos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.