• LIFE&STYLE

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ποζάρει με τον γιο του για την Ημέρα του Πατέρα

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του


    Την ημέρα του πατέρα τίμησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσφατα απέκτησε το πρώτο του παιδί με την αγαπημένη του, Μαράια.

    Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς ανέβασε μια σειρά από χαριτωμένες φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται ο ίδιος με ένα πλατύ χαμόγελο αγκαλιά με τον μόλις 4 μηνών γιο του, Λίαμ Τσαρλς.

    Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, μπαμπάς και γιος απόλαυσαν μια χαλαρή ημέρα σε ένα καταπράσινο πάρκο, όπου έκαναν πικνίκ.

    Λίγο πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος του NBA, ο Greek Freak περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά του.

    Βέβαια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τίμησε και τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά πριν από περίπου τρία χρόνια.

    Στην φωτογραφία που μοιράστηκε, απεικονίζεται ο πατέρας του με όλα του τα παιδιά, στο παλιό τους διαμέρισμα, στα Σεπόλια, απ’ όπου ξεκίνησε σε μικρή ηλικία το πάθος του για το μπάσκετ και το όνειρό του να κατακτήσει την κορυφή.

    Σε λιγότερο από μια δεκαετία αργότερα, το όνειρό του έχει γίνει πραγματικότητα, καθώς πρωταγωνιστεί στο μεγαλύτερο μπασκετικό πρωτάθλημα του κόσμου.

    View this post on Instagram

    Happy Father’s Day to all fathers!

    A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

    View this post on Instagram

    One of the best days I’ve had. ❤️

    A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on



    ΣΧΟΛΙΑ