Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν του NBA, οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μίλησαν αναφορικά με τους στόχους τους, ενώ αναφέρθηκαν και στο θέμα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.
Ο Greek Freak δήλωσε ότι έχει κάνει το εμβόλιο, σκεπτόμενος το καλύτερο για τον ίδιο, αλλά και την οικογένειά του.
«Ήθελα να προστατεύσω εμένα και την οικογένειά μου, οπότε ναι. Έχω εμβολιαστεί. Για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή. Να είμαι ασφαλής μαζί με την οικογένεια μου. Από εκεί και πέρα κάνεις ό,τι θέλεις και ό,τι σε κάνει να νιώθεις άνετα με την οικογένειά σου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η τρυφερή αγκαλιά με τους γιους του
Ποιος είναι πιο Έλληνας; Ο Μπογδάνος που κυνηγάει ανήλικα ή ο Αντετοκούνμπο που τιμά τη χώρα του;
Στο Προεδρικό η οικογένεια Αντετοκούνμπο – Γιάννης: Πάντα ήμασταν Έλληνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Κέρδη 1% για Nasdaq με άλμα των ημιαγωγών – Στις 52.000 μονάδες ο Dow Jones χάρη στη 3Μ
- Ζελένσκι: Απομακρύνει τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων μετά τον υπουργό Άμυνας
- Χέγκσεθ: Διεκδικεί επιπλέον 80 δισ. δολάρια από το Κογκρέσο για τις νέες επιθέσεις στο Ιράν
- Πετρέλαιο: Νέα άνοδος φτάνοντας υψηλό πέντε εβδομάδων – Στα 91 δολάρια το βαρέλι Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.