• LIFE&STYLE

    Γιάννα Αγγελοπούλου: Οικογενειακή έξοδος στο Ηρώδειο- Μαζί και η Έλλη Παπαδιαμάντη (pics)

    • NewsRoom

    Θοδωρής Αγγελόπουλος, Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Έλλη Παπαδιαμάντη


    Λίγες ημέρες μετά το υπέρλαμπρο πάρτι που διοργάνωσε η οικογένεια του Θοδωρή και της Γιάννας Αγγελοπούλου για την βάφτιση της εγγονής τους και κόρης του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και της Έλλης Παπαδιαμάντη, οι τέσσερίς τους πραγματοποίησαν κοινή δημόσια εμφάνιση, καθώς πήγαν να παρακολουθήσουν παρέα μια παράσταση στο Ηρώδειο.

    Η οικογένεια Αγγελόπουλου κατέφθασε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει τα Μπαλέτα Μπεζάρ, με τους γονείς, αλλά και το νεαρό ζευγάρι να δείχνουν ευδιάθετοι, αλλά και τις δύο κυρίες να ξεχωρίζουν για τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

    Συγκεκριμένα, η Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη, που μας έχει συνηθίσει σε κομψές και επίσημες εμφανίσεις επέλεξε μια statement εμφάνιση, με ένα κόκκινο, μακρύ φόρεμα, με κεντημένα σχέδια σε λευκό και μαύρο περίπου στο ύψος της μέσης της. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα τολμηρή πλην κομψή εμφάνιση, που ξεχωρίζει από τις κλασσικές επιλογές στις οποίες μας έχει συνηθίσει η κυρία Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη.

    Θοδωρής Αγγελόπουλος, Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Έλλη Παπαδιαμάντη

    Από την άλλη, η σύντροφος του Παναγιώτη Αγγελόπουλου επέλεξε κάτι πιο απλό, φορώντας ένα κοντό φόρεμα, σε φαρδιά γραμμή και nude αποχρώσεις, ενώ άφησε τα μαλλιά της απλά, σε ίσια γραμμή, συνδυάζοντας την εμφάνισή της με λίγα και λιτά αξεσουάρ. Η Έλλη Παπαδιαμάντη έκλεψε τις εντυπώσεις με την ομορφιά της.

    Ανάμεσα σε μητέρα και σύντροφο βρισκόταν ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ο οποίος συνόδευε και την εντυπωσιακή σύντροφό του και μητέρα της κόρης του Ιωάννας, Έλλη Παπαδιαμάντη.

    Το ζευγάρι βάπτισε το περασμένο Σάββατο την κόρη του και ακολούθησε δεξίωση στην οικία του Θοδωρή και της Γιάννας Αγγελοπούλου, στο Παλαιό Ψυχικό. Οι καλεσμένοι στην δεξίωση ήταν περί τους 500 και η εγγονή της Γιάννας Αγγελοπούλου πήρε, φυσικά, το όνομα της γιαγιάς της.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι το παρών στη δεξίωση της βάπτισης έδωσαν, μάλιστα και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την σύζυγό του, Μαρέβα.

    Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Έλλη Παπαδιαμάντη



    ΣΧΟΛΙΑ