• LIFE&STYLE

    Γι’αυτό αποκάλυψε δημόσια τις ερωτικές του περιπτύξεις με άντρα ο Γκλέτσος

    • NewsRoom
    Απόστολος Γκλέτσος

    Απόστολος Γκλέτσος


    Ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε σχετικά με την αποκάλυψη που προκάλεσε σάλο στον κόσμο της showbiz  μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να μιλήσει δημόσια για την άγνωστη πτυχή της ερωτικής του ζωής. Ο ίδιος σε ερώτηση για το   πως αποφάσισε να μιλήσει για την ερωτική του ζωή είπε: “Δεν ήταν προσχεδιασμένο. Είδα τον Πέτρο Κωστόπουλο με την περούκα στο κεφάλι και μου ‘ρθε να το πω. Με τριβέλιζε όλο αυτό τον καιρό, ήθελα κάπου να το πω. Όλη αυτή η ιστορία με το Σύμφωνο Συμβίωσης και τον θόρυβο που ξέσπασε μου την έδωσε στα νεύρα και αποφάσισα να κάνω τη δική μου παραδοχή.

    Στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε ούτε για μια στιγμή, ήταν μια βαθιά πολιτική δήλωση- “Μου ήρθε και το είπα”.

    gkletsos

    Για ποιο λόγο μίλησε δημόσια ,λοιπόν, ; Η απάντησή του τα εξηγεί όλα : “Κάποιος που σέβεται τον εαυτό του και αυτούς που τον εμπιστεύονται πρέπει να είναι αληθινός και ειλικρινής. Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να λέω μόνο αλήθειες. Δεν θα έκανα ποτέ πλάκα με ένα τόσο σοβαρό θέμα και ούτε το παίρνω πίσω. Με πλήρη επίγνωση έκανα αυτή τη δήλωση”.

    Τέλος, σε ερώτηση αν τελικά πότε βρέθηκε ερωτικά με άντρα, απάντησε “Δεν θα μπω καθόλου σε τέτοιες λεπτομέρειες, γιατί με τον τρόπο αυτό μια πολιτική δήλωση καταντά άσεμνη. Δεν θέλω να περάσω στον κόσμο άλλα μηνύματα, ούτε να μπούμε στη σφαίρα του αγοραίου. Είναι ιερή η δήλωση που έκανα κι αν αρχίσω να λέω λεπτομέρειες θα φύγει αυτή η ιερότητα και το πολιτικό μήνυμα που θέλω να περάσω θα γίνει αυτομάτως φτηνό”.



    ΣΧΟΛΙΑ