• LIFE&STYLE

    Γι’ αυτό χτύπησαν την Kardashian! Ποιος την πρόδωσε και παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού!

    • NewsRoom


    Οι έρευνες για τη μεγάλη ληστεία από τους Ροζ Πάνθηρες στο Παρίσι, με θύμα τη ζάμπλουτη τηλεπερσόνα Kim Kardashian, συνεχίζονται και λίγο-λίγο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το χώρο της showbiz παγκοσμίως.

    kim 5

    kardashian_8

    Η γαλλική αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τη χυμώδη Κim “πρόδωσαν” οι φωτογραφίες με τα πανάκριβα κοσμήματα που ανέβαζε στα social media, ενώ σφίγγει ο κλοιός των ανακριτών και για τα πρόσωπα του περιβάλλοντός της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Παρίσι.

    Η Κardashian που συνηθίζει να μοιράζεται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα την πολυτελή ζωή της, είχε ανεβάσει λίγες μόλις μέρες πριν τη ληστεία, φωτογραφία της φορώντας στο χέρι της ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι.

    kardashian

    Οι αρχές του Παρισιού κάνουν λόγο για κλοπή κοσμημάτων αξίας 11 εκατ. δολαρίων, ενώ χαρακτηρίζουν το περιστατικό ως “εξαιρετικά σπάνιο” και ισχυρίζονται ότι οι ληστές επικεντρώθηκαν σε πράγματα που “είχαν δει και προσέξει μέσω των social media”!

    Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως η Kim είναι γνωστή παγκοσμίως και πως δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό σε οποιονδήποτε τουρίστα στο Παρίσι. “Ήταν η διασημότητα που στοχοποιήθηκε, με περιουσία που είχαν δει και προσέξει μέσω των social media, και ήταν αυτά τα αγαθά που έβαλαν στο μάτι οι ληστές”.

    Kim Kardashian was spotted in NYC as she was comforted by her hubby, Kanye West. She looked shaken after being held at gunpoint in Paris. She was surrounded by dozens of security guards as she entered a NY residence. Her mom Kris Jenner also joined her . Pictured: Kim Kardashian, Kanye West, Ref: SPL1367006 031016 Picture by: 247PAPS.TV / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

    Υποψιάζονται μάλιστα πως οι συλληφθέντες είχαν βοήθεια εκ των έσω, λέγοντας ότι άτομο από την ομάδα προσωπικής ασφάλειας της Kim τους επέτρεψε να εισβάλουν στο δωμάτιο προσποιούμενοι τους αστυνομικούς.

    “Η γαλλική αστυνομία υποψιάζεται πως οι ληστές είχαν επαφές με την ασφάλεια” αναφέρουν πηγές σε διεθνή μέσα και σημειώνουν: “Ήξεραν πως δεν υπήρχε προσωπικό ασφαλείας (μαζί της εκείνη τη νύχτα στο διαμέρισμα)”.

    Kim Kardashian

    Ένας από τους σωματοφύλακες ήταν με τις αδερφές της Kim σε club στο Παρίσι την ώρα της ληστείας και ανακρίθηκε, αλλά δεν είναι πλέον ύποπτος.

    Παραμένει ασαφές πού βρίσκονταν οι δύο άλλοι σωματοφύλακες τη στιγμή της επίθεσης.

    Νέες πληροφορίες μεταφέρουν επίσης, τον τρόμο της πληθωρικής Κim τη στιγμή που οι ληστές την έδεναν. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Κardashian φοβήθηκε ότι δράστες δεν θα έμεναν μόνο στην αφαίρεση των πανάκριβων κοσμημάτων της και θα τη βίαζαν. Αυτός λέγεται ήταν και ο λόγος που ο σύζυγός της Κanye West διέκοψε άρον-άρον την perfomance του στη Νέα Υόρκη για να βρεθεί στο πλευρό της Κim.

    kardashian_5

    Αρχικά οι ένοπλοι την ακινητοποίησαν δένοντάς της τα χέρια και στη συνέχεια ένας από τους κακοποιούς την άρπαξε από τους αστραγάλους. Ήταν η στιγμή που η Kardashian φοβήθηκε ότι θα τη βίαζαν. Εκείνοι όμως φέρεται να της ζητούσαν επίμονα -μιλώντας στα γαλλικά- το ολοκαίνουργιο, πανάκριβο, διαμαντένιο δαχτυλίδι που της είχε κάνει δώρο ο Kanye West.

    Τελικά οι Ροζ Πάνθηρες έφυγαν με ένα κουτί με κοσμήματα αξίας περίπου 6 εκατ. ευρώ και ένα δαχτυλίδι αξίας 4 εκατ. ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα της σταρ με πλούσιο -απ’ ό,τι λέγεται περιεχόμενο!! Ο εφιάλτης της Kardashian κράτησε μόλις έξι λεπτά. Τη Δευτέρα η Kim έφυγε από τη γαλλική πρωτεύουσα με ιδιωτικό τζετ ντυμένη στα μαύρα με το πρόσωπο καλυμμένο, μακριά από τα φλας των παπαράτσι.

    kim 1

    kim 2

    kardashian_6

    kardashian_7

    kardashian_9

    kardashian_10

    kardashian_11

    kardashian_12

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/protofanes-dite-tis-fotografies-ton-kardashias-apo-ti-gallia-pou-piran-5-ek-likes-ke-60-chil-scholia/78663



    ΣΧΟΛΙΑ