• LIFE&STYLE

    Γέννησε η Πέννυ Μπαλτατζή – Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

    • NewsRoom

    Πέννυ Μπαλτατζή


    Μαμά έγινε για πρώτη φορά η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι μαζί με τον σύζυγό της, Χρήστο Τζούτη.

    Η αγαπημένη τραγουδίστρια των Penny and The Swingin’ Cats, ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας, μάλιστα, την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.

    «Το ομορφότερο δημιούργημα που μπορείς να φτιάξεις…. Κάθε θαύμα που έρχεται γράφει τη διαδρομή του…. Καλώς μας ήρθες γλυκό μου χελιδονάκι #κάρολος Χρήστος Τζούτης, ένα δε φτάνει…», έγραψε η Πέννη Μπαλτατζή, αποκαλύπτοντας με το hashtag το όνομα που έδωσαν στο μωρό τους: Κάρολος.

    Η Πέννυ Μπαλτατζή συστήθηκε στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά στις αρχές του 2010, µε το συγκρότηµα Penny And The Swingin’ Cats και έκτοτε έκανε τον κόσμο να αγαπήσει το swing και να λατρέψει τις διασκευές παλιών αγαπημένων κοµµατιών μέσα από τη μελωδική της φωνή.

    Η τραγουδίστρια που είναι πολύ ενεργή στα social media ενώ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της εξομολογήθηκε στο Instagram:

    «Κάνοντας αυτό το ταξίδι, μετά από αρκετές δυσκολίες χρόνων και ατυχίες, έχω να ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσοι το επιθυμείτε να το ζήσετε… Μεγαλώνουμε μαζί… Η καρδιά μας χτυπά μαζί….

    Επικοινωνούμε με ένα μοναδικό δικό μας τρόπο….Κουβαλώ την αγάπη μου, Χρήστο Τζούτη και το μισό μου…Μαμά δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι λένε….

    Εγώ ξέρω πως το ήθελα και το θέλω πολύ.. Από μικρή ήξερα πως το θελα…. Θαύμα η ζωή…. Θαύμα η συνύπαρξη… Ευχαριστώ….

    Δεν ξέρω ποιον περισσότερο Χρήστο μου που είναι δίπλα μου, τη ζωή την ίδια, το ότι δεν παραιτήθηκα απ την προσπάθεια, τη φύση……».

    View this post on Instagram

    Κάνοντας αυτό το ταξίδι, μετά από αρκετές δυσκολίες χρόνων και ατυχίες, έχω να ευχηθώ απ τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσοι το επιθυμείτε να το ζήσετε…. Μεγαλώνουμε μαζί… Η καρδιά μας χτυπα μαζί…. Επικοινωνούμε με ένα μοναδικό δικό μας τρόπο…. Κουβαλώ την αγάπη μου @tzoutis και το μισό μου… Μαμά δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι λένε…. Εγώ ξέρω πως το ήθελα και το θέλω πολύ.. Από μικρή ήξερα πως το θελα…. Θαύμα η ζωή…. Θαύμα η συνύπαρξη… Ευχαριστώ…. Δεν ξέρω ποιον περισσότερο. Το Χρήστο μου που είναι δίπλα μου, τη ζωή την ίδια, το οτι δεν παραιτηθηκα απ την προσπάθεια, τη φύση…… #29weekspregnant #pregnancyyoga #drepano #blessed #happy #sunset

    A post shared by ℙ𝕖𝕟𝕟𝕪 𝔹𝕒𝕝𝕥𝕒𝕥𝕫𝕚 (@penny_baltatzi) on



    ΣΧΟΛΙΑ