Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κλέλια Πανταζή, καθώς υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί μαζί με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Τσάκαλο.
Η 34χρονη πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το απόγευμα της Κυριακής.
Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε η Άννυ Πανταζή, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο μέσα από το μαιευτήριο, όπου πήγε να επισκεφτεί την αγαπημένη της αδελφή.
Μάλιστα, στον προσωπικό λογαριασμό της Κλέλιας Πανταζή στο Facebook, δημοσιεύτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες του μικρού της πρίγκιπα.
Η αθλήτρια παντρεύτηκε τον σύντροφό της τον περασμένο Ιούνιο και μόλις την Κυριακή μεγάλωσαν την οικογένειά τους με έναν γιο.
Ο Λευτέρης Τσάκαλος διευθύνει κατάστημα γνωστής αλυσίδας εστίασης στο Κεφαλάρι.
https://www.instagram.com/p/B5xRZcWHrpV/
Δείτε τις φωτογραφίες:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- METLEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα αντέξετε με αυτά που θα διαβάσετε και ποιο είναι τώρα το απόλυτο trade με οδηγό της Goldman
- Γιατί το πρόγραμμα «Σπίτι μου 2» κινδυνεύει να αποτύχει
- Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Μεγαλώνει το χάσμα – Τα τρία σημεία διαφωνίας που… ρίχνουν το έργο στα βράχια
- Sea-Intelligence: Αυξήθηκαν οι ρύποι από τις επιθέσεις των Χούθι και τον περίπλου της Αφρικής από τα πλοία κοντέινερ
