• LIFE&STYLE

    Γέννησε η Ελένη Χατζίδου – Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

    • NewsRoom
    Ελένη Χατζίδου

    Ελένη Χατζίδου


    Η Ελένη Χατζίδου έγινε και επίσημα μαμά, με τον ερχομό της κόρης της.

    Η γνωστή τραγουδίστρια με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου κρατούν στα χέρια τους το πρώτο τους μωράκι, όπως ανακοίνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας (2 Σεπτεμβρίου), δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της κόρη της στο Instagram μέσα από το μαιευτήριο.

    Όπως η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

    «Δεν υπάρχουν λόγια Γι αυτό το θαύμα…Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά κ με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα!
    Σ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ Η ζωη μας πια έχει άλλο νόημα… @eteoklispavlou σ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώροΕυχαριστώ πολύ το προσωπικο του @iatriko.gr κ φυσικά τον γυναικολόγο μου Βασίλειο Τσιρώνη για αυτό το υπέροχο ταξίδι…#2/9/2019»

    Επίσης, πρόσφατα το αγαπημένο ζευγάρι σφράγισαν την αγάπη τους με πολιτικό γάμο και πλέον με τον ερχομό της κορούλας τους, η οικογενειακή ευτυχία ολοκληρώνεται.

    View this post on Instagram

    Δεν υπάρχουν λόγια Γι αυτό το θαύμα… Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά κ με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ❤️ Η ζωη μας πια έχει άλλο νόημα… @eteoklispavlou σ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο👨‍👩‍👧 Ευχαριστώ πολύ το προσωπικο του @iatriko.gr κ φυσικά τον γυναικολόγο μου Βασίλειο Τσιρώνη για αυτό το υπέροχο ταξίδι… #2/9/2019

    A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on



    ΣΧΟΛΙΑ