• LIFE&STYLE

    Γέννησε η Άσλεϊ Γκράχαμ!

    • NewsRoom

    Τζάστιν Έρβιν και Άσλεϊ Γκράχαμ


    Μανούλα έγινε η Άσλεϊ Γκράχαμ (Ashley Graham), καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

    Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια με ένα Story μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Το διασημότερο plus size μοντέλο υποδέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου μαζί με τον σύζυγό της, Τζάστιν Έρβιν, ένα υγιέστατο αγοράκι.

    Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή Άσλεϊ Γκράχαμ έγραψε:

    «Στις 6:00 μ.μ. του Σαββάτου 18/1/2020 οι ζωές μας άλλαξαν προς το καλύτερο. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστηρίξή σας κατά τη διάρκεια της απίθανης αυτής περιόδου της ζωής μας».

    Την είδηση μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ο σύζυγος της, με τον οποίο μετρούν 10 χρόνια έγγαμου βίου.

    Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Άσλεϊ Γκράχαμ συχνά δημοσίευε φωτογραφίες της στα social media, μέσα από τα οποία αποκάλυπτε αληθινές πτυχές της εγκυμοσύνης της, με στόχο να καταρρίψει ταμπού σχετικά με το γυναικείο σώμα και την εγκυμοσύνη.

    «Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου μέχρι στιγμής έχω πάρει 22 κιλά και το καλύτερο είναι ότι δε με απασχολεί καθόλου. Δεν έχω νιώσει καλύτερα στη ζωή μου και είμαι ευγνώμων που το σώμα μου και ο γιος μου μου επιτρέπουν να είμαι τόσο ευκίνητη ακόμα και τώρα», έγραψε στο Instagram η Άσλεϊ Γκράχαμ τον περασμένο Δεκέμβριο.

    Δείτε την ανάρτηση:

    Άσλεϊ Γκράχαμ



    ΣΧΟΛΙΑ