• LIFE&STYLE

    Game of Thrones: Η μεγαλύτερη μάχη της σειράς απογοήτευσε το κοινό

    • NewsRoom


    Μπορεί οι σεναριογράφοι της σειράς «Game of Thrones» να είχαν στην διάθεσή τους πολύ χρόνο για να προετοιμάσουν την μεγαλύτερη μάχη των 7 βασιλείων, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ευχαρίστησε μεγάλη πλειοψηφία του κοινού.

    Το 3 επεισόδιο του τελευταίου κύκλου της διάσημης σειράς αφορούσε την μάχη μεταξύ των ζωντανών και του στρατού του Night King. Μια μάχη που περίμεναν όλοι από την αρχή του πρώτου κύκλου. Όμως τόσο οπτικά όσο και σε περιεχόμενο δεν ικανοποίησε μεγάλη μερίδα του κοινού.

    Συγκεκριμένα ολόκληρο το επεισόδιο είχε εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό, κάτι που επεσήμαναν και πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν και τα γραφικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν εξαιρετικά, ο χαμηλός φωτισμός δεν βοήθησε να αναδειχθούν. Αυτό επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και τους κριτικούς. Το Rotten Tomatoes ανέδειξε ως το τρίτο πιο χαμηλό σε βαθμολογία επεισόδιο, με ποσοστό μόλις 78%.

    Όμως και το τέλος του Night King δεν ήταν αυτό που αναμενόταν, καθώς εδώ και 7 σεζόν «έχτιζαν» τον συγκεκριμένο χαρακτήρα ως τον απόλυτο κακό ολόκληρης της σειράς, με τον θάνατό του να φαντάζει άδοξος και βεβιασμένος και ακριβώς στην μέση της τελευταίας σεζόν και όχι στο τέλος. Επίσης, δεν έγιναν ποτέ γνωστά τα βαθύτερα κίνητρά του.

    Η τηλεθέαση του επεισοδίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή καθώς γίνεται καταμέτρηση και του HBO Go και του HBO On Demand. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι το Game of Thrones ήταν το πιο δημοφιλές θέμα στο Twitter κατά την διάρκεια της προβολή του επεισοδίου. Μένει να δούμε αν τα επόμενα επεισόδια θα αποζημιώσουν το ομολογουμένως απαιτητικό κοινός της σειράς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Game of Thrones: Δείτε το trailer για το τέταρτο επεισόδιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Game of Thrones: «Φωτιά» στο eBay με τα προϊόντα της σειράς – Ποια οικογένεια επικρατεί



    ΣΧΟΛΙΑ