• LIFE&STYLE

    Γαλαζοαίματη δηλώνει: Η μητρότητα κάποιες φορές είναι κουραστική

    • NewsRoom

    Η πριγκίπισσα και ο πρίγκιπας του Μονακό


    Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, στο γαλλικό περιοδικό Point de Vue, στην οποία, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στο θέμα της μητρότητας.

    Η εντυπωσιακή γαλαζοαίματη παντρεύτηκε το 2011 τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, με τον οποίο το 2014 απέκτησαν δίδυμα, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

    Για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τα δυο της παιδιά, τα οποία, όπως υποστηρίζει η ίδια, είναι αχώριστα.

    «Μιλάνε μεταξύ τους συνέχεια και όπως όλα τα παιδιά μπορεί κάποιες φορές να είναι απότομα ή σκληρά το ένα με το άλλο, αλλά αλληυποστηρίζονται με ανιδοτέλεια», αναφέρει η πριγκίπισσα Σασρλίν.

    Αν και για την ίδια η μητρότητα κάποιες φορές είναι «πολύ κουραστική», παράλληλα στο μεγαλύτερο μέρος της εντοπίζει ενδιαφέρουσες πτυχές.

    «Τα δίδυμα είναι δίγλωσσα, μιλούν αγγλικά και γαλλικά. Αυτό τους κάνει να αναπτύσουν τη δική τους σκέψη και οπτική στα πράγματα», υποστηρίζει η πριγκίπισσα για τα δίδυμα.

    «Ως μητέρα τους, ανακαλύπτω, μαθαίνω. Το βρίσκω υπέροχο να παρακολουθώ την εξέλιξή τους και να να είμαι συνοδοιπόρος στο δικό τους μονοπάτι», συμπληρώνει.

    Αναφερόμενη στον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, η πριγκίπισσα Σαρλίν τον χαρακτήρισε «υπέροχο» και «διασκεδαστικό» πατέρα.

    «Ένας πατέρας που ακούει και ενθαρρύνει τα παιδιά του. Περνάει πολύ χρόνο με τον Ζακ και την Γκαμπριέλα και τους φροντίζει όσο πιο πολύ μπορεί», δηλώνει η 41χρονη πριγκίπισσα στο περιοδικό Point de Vue.

    View this post on Instagram

    12 days until Christmas 🎄

    A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) on

    Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό

    View this post on Instagram

    First Year School Photos 2019 🇲🇨

    A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) on

    View this post on Instagram

    Happy Birthday 🎂 ❤️🎈

    A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) on



    ΣΧΟΛΙΑ