• LIFE&STYLE

    Το φωτογραφικό άλμπουμ της φανταχτερής ζωής του David Beckham

    • NewsRoom


    Ακόμη και αν δεν έχετε δει ποτέ στη ζωή σας ποδόσφαιρο,  σίγουρα θα έχετε ακούσει για τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή, David Beckham. Πρώην παίκτης της αγγλικής ομάδας, Manchester United και της Real Madrid, κατέκτησε πρωτάθλημα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες (Αγγλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Γαλλία). Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν 2012-2013 και στις 18 Μαΐου το τελευταίο του παιχνίδι στην 20ετή του καριέρα.

    beckham78

    beckham-

    Είναι παντρεμένος με την Victoria Beckham, μια από τις διασημότερες γυναίκες, πρώην μέλος ενός από τα μεγαλύτερα pop συγκροτήματα (Spice Girls), επιχειρηματίας, μοντέλο και τα τελευταία χρόνια σχεδιάζει ρούχα. Γνωρίστηκαν το 1997 σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Όπως έχει πει η ίδια σε συνέντευξη της, δεν ήξερε καν ποιος ήταν, «δεν είχα ιδέα από το ποδόσφαιρο». Από τότε είναι ένα από τα πιο αχώριστα ζευγάρια αλλά και fashion​ icon της showbiz.

    BECKHAM 34

    Ο άσσος του ποδοσφαίρου εκτός από ωραίος άντρας και σύζυγος, είναι και πολύ στοργικός πατέρας. Με τη σύζυγο του έχουν τέσσερα παιδιά, τον Brooklyn, 17 χρόνων, τον Romeo, 13 χρονών, τον Cruz, 11 χρονών και την Harper, 5 χρονών. Πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός τον έχει απαθανατίσει σε οικογενειακές του στιγμές να αγκαλιάζει, να παίζει και να περνά όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά του. Μεγάλη του αδυναμία; Μα φυσικά η μονάκριβη κόρη του, Harper! Ο star μας έκανε για μία ακόμη φορά να λιώσουμε με τη δημοσίευσή του στο Instagram. O David και η 5χρονη Harper κοιμούνται αγκαλιά στον ήλιο κι εμείς απλά τους χαζεύουμε.

    David Beckham 1

    beckham 3

    Μάλιστα, πριν λίγο καιρό η οικογένεια Beckham έκανε τις διακοπές της στην Ελλάδα και συνεχώς ανέβαζαν φωτογραφίες  με τα μαγευτικά τοπία. Σύσσωμη η οικογένεια Beckam προσγειώθηκε στην Αθήνα από το Μεξικό, όπου είχε παραβρεθεί στον μυθικό γάμο της Eva Longoria, μια που το ζεύγος Beckam ήταν κουμπάροι της και η Βικτόρια σχεδίασε το νυφικό της. Στη συνέχεια πήγαν με λιμουζίνα κατευθείαν στο Πόρτο Χέλι, προκειμένου να απολαύσουν ένα επταήμερο διακοπών στον Αργολικό κόλπο. Ο David και η Victoria Beckam, αμφότεροι λάτρεις της πολυτελούς διαβίωσης, δεν θα μπορούσαν παρά να επιλέξουν για τη διαμονή τους το φημισμένο ξενοδοχείο «AmanZoe», με τις βίλες-σουίτες που εξασφαλίζουν στους θαμώνες του απόλυτη ιδιωτικότητα.

    david-beckham DAVID BECKHAM 34

    DAVID BECKHAM 3

    Ο David Beckham είναι ένα από τα πρόσωπα που οι διαφημιστικές εταιρείες του έχουν αδυναμία, πρωταγωνιστώντας σε αρκετά διαφημιστικά spots, για αθλητικά είδη κυρίως και επώνυμα ρούχα.

    -whiskey

    Επίσης,  έχει ένα πολυετές συμβόλαιο με την γνωστή εταιρεία ρούχων H&M, όπως επίσης και με τη γνωστή εταιρεία αναψυκτικών, Pepsi. Αλλά δεν είναι μόνα αυτά, αφού έχει κλείσει συμφωνία με τη Samsung και με την Adidas. Του αρέσει να παρακολουθεί αθλήματα, όπως το Wimbledon tennis και τους Ολυμπιακούς αγώνες. Προσφέρει φιλανθρωπικό έργο  και είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της Βασίλισσας Ελισάβετ. Αδιαμφισβήτητα ο David Beckham είναι ένα αστέρι που ποτέ δεν θα πάψει να λάμπει!

    Beckham 2

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/meta-tis-diakopes-tous-stin-ellada-beckham-apofasisan-na-metakomisoun-pio-tha-ine-neo-beckingham-palace/62864

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/giati-beckhams-estilan-exodiko-gia-tis-politelis-diakopes-tous-sto-porto-cheli/53143



    ΣΧΟΛΙΑ