• LIFE&STYLE

    Φώτης Σεργουλόπουλος: «Γιατί απαγορεύουν στον σύντροφό μου να γίνει δεύτερος γονιός;» (video)

    Φώτης Σεργουλόπουλος


    Σε μια προσωπική εξομολόγηση αναφορικά με τον γιο του, προχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ.

    Συζητώντας με την στενή του φίλη, Τζένη Μπότση, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δήλωσε ότι η Πολιτεία δεν επιτρέπει στον σύντροφό του να γίνει ο δεύτερος γονιός για το παιδί του.

    Για πρώτη φορά, μάλιστα, ο παρουσιαστής και ηθοποιός ξεκαθάρισε τις φήμες που τον θέλουν να έχει παντρευτεί.

    «Για τον κόσμο που δεν συμφωνεί με μένα ή με τις κινήσεις μου δεν με αφορά καθόλου, γιατί δεν συμφωνώ κι εγώ με τις δικές τους κινήσεις. Υπάρχει μια μερίδα κόσμου με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου. Δεν βγαίνω να το λέω, αυτοί βγαίνουν και το λένε.

    Αυτό που περιμένω το 2020 είναι η πολιτεία, η πολιτεία πρέπει να ακολουθεί τις ανάγκες των πολιτών της. Οι ανάγκες των πολιτών είναι συγκεκριμένες και προοδεύουν… Και η γυναίκα δεν έχει τις ίδιες ευκαιρίες με έναν άνδρα», δήλωσε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συνέχισε λέγοντας ότι:

    «Όταν, λοιπόν, ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί και εγώ αποφασίζω να παντρευτώ έναν άλλον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο απαγορεύουν στον σύντροφό μου να γίνει ο δεύτερος γονιός του.

    Όταν ένα παιδί μεγαλώσει και δει έναν άλλον άνθρωπο μέσα στην οικογένειά του, τον οποίο θεωρεί οικογένειά του, όταν χάσει τον βιολογικό του πατέρα, θα μείνει μόνο του και δεν θα ακολουθήσει τον δεύτερο γονιό του που έχει συνηθίσει μέσα στο σπίτι».

    Και εξήγησε: «Πιστεύω ότι αυτό είναι μία πράξη που πρέπει να σκεφτεί η πολιτεία, διότι υπάρχει αυτή η ανάγκη.

    Όταν, δε, δίνεις τα ίδια δικαιώματα σε όλους τους πολίτες, όταν πολίτες που φορολογούνται, επιχειρούν, στηρίζεσαι σε αυτούς και δεν τους δίνεις τα ίδια δικαιώματα. Αυτό είναι παράλογο. Αυτό είναι το παράλογο, όχι το άλλο».

    Αστικός μύθος ο γάμος του

    «Δεν θα το ήξερες; Και μυστικός γάμος να ήταν θα στο είχα πει! Είναι ένας αστικός μύθος που βγήκε από το πουθενά. Και αυτό ο καημένος ο άνθρωπος που χρεώνουν ότι έχω παντρευτεί θα λέει ‘Τι μου ‘τυχε στη ζωή μου;’.

    Αν μπεις στο Google, δεν αναφέρεται το πρόσωπο! Είναι αστικός μύθος! Είναι όπως λένε ‘έχω μια φίλη νοσοκόμα και είχε έρθει ο τάδε τραγουδιστής μετά από όργιο’.

    Όλοι έχουμε αυτή τη γνωστή ξαδέλφη που ήταν νοσοκόμα στα επείγοντα. Δεν είμαι παντρεμένος και δεν πρόκειται να παντρευτώ, τώρα κοντά», ξεκαθάρισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ