• LIFE&STYLE

    Φορέας του ιού η γυναίκα Έλληνα παρουσιαστή

    • NewsRoom

    Άλι Γουέντγουορθ


    Θετική στον ιό με έντονα συμπτώματα βρέθηκε ηθοποιός και σύζυγος γνωστού Έλληνοαμερικανού παρουσιαστή, που κάνει πρωινή εκπομπή στο αμερικανικό δίκτυο του ABC.

    Ο λόγος για την Άλι Γουέντγουορθ (Ali Wentworth), σύζυγος του Τζορτζ Στεφανόπουλου (George Stephanopoulos), η οποία ανακοίνωσε την διάγνωση, με μια φωτογραφία της που δημοσίευσε στο Instagram, από το κρεβάτι της.

    Ξαπλωμένη με τον σκύλο της συντροφιά, η ξανθιά ηθοποιός φαίνεται ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη.

    Όπως εξήγησε έχει τεθεί σε καραντίνα και παραμένει μακριά από την οικογένειά της, ενώ εμφανίζει υψηλό πυρετό και πόνο στο σώμα.

    «Βρέθηκα θετική. Δεν έχω υπάρξει ξανά πιο άρρωστη. Υψηλός πυρετός. Τρομερός πόνος στο σώμα. Βαρύ στήθος. Είμαι σε καραντίνα από την οικογένειά μου», έγραψε η Γουέντγουορθ.

    «Πρόκειται για πλήρη δυστυχία», πρόσθεσε παρακινώντας τον κόσμο να μείνει σπίτι του.

    Την Τετάρτη, η Γουέντγουορθ, η οποία είναι, επίσης, συγγραφέας και παραγωγός, μίλησε στην εκπομπή του συζύγου της, «Good Morning America»:

    «Πρώτα απ’ όλα σας ευχαριστώ για τις θερμές ευχές σας. Ξέρετε πως είμαι εμπύρετη αφού επέτρεψα στον εαυτό μου να βγει στην τηλεόραση χωρίς μέικ-απ».

    Και συνέχισε: «Ξεκίνησε με ένα πραγματικό σφίξιμο στο στήθος. Περπατούσα με το σκύλο μου, τον Κούπερ, και ένιωσα έντονη ατονία, αλλά υπέθεσα πως ήταν επειδή ήμουν εκτός φόρμας, αλλά ήταν πολύ βαρύ για να είναι αυτό».

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

    Δείτε το βίντεο από το GMA:



    ΣΧΟΛΙΑ