Καθώς πλησιάζει η 25η Μαρτίου, μπακαλιάρος χωρίς σκορδαλιά, δε γίνεται. Για αυτό και εμείς σου δίνουμε την πιο εύκολη συνταγή για την πιο νόστιμη σκορδαλιά. Καλή επιτυχία.
Υλικά
4 φέτες ψωμί μπαγιάτικο (ψίχα) μουλιασμένο
6 σκελίδες σκόρδο χωρίς φύτρες
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι ξίδι
αλάτι
Εκτέλεση
Kαθαρίζουμε το σκόρδο και το μουλιάζουμε στο ξίδι για 8 ώρες τουλάχιστον.
Στραγγίζουμε καλά και λιώνουμε το σκόρδο στο γουδί.
Προσθέτουμε τις φέτες ψωμιού μουλιασμένες και τριμμένες.
Pίχνουμε 2-3 κουταλιές σούπας ξίδι, το λάδι σταδιακά, λίγες σταγόνες νερού και δουλεύουμε έτσι ώστε να γίνει ένα μείγμα λείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονιστικός μπακαλιάρος σκορδαλιά από την Αργυρώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα μυστικά για την τέλεια σκορδαλιά από την Αργυρώ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γρήγορος μπακαλιάρος με σκορδαλιά του Άκη Πετρετζίκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Metlen: Τι φέρνει για τη μετοχή η έξοδος από τον δείκτη MSCI – Tα «όπλα» για τους Short παίκτες και οι αναμενόμενες πιέσεις
- Εκτός του MSCI Standard Greece τέθηκε η Metlen
- Όμιλος Ιατρόπολις: Η νέα επένδυση στο CyberKnife S7 και το πρώτο εγχείρημα εκτός Αττικής
- Γυάλινα τούβλα πλημμυρίζουν με φως μια υπέροχη κατοικία του ’30 στη Μελβούρνη