Καθώς πλησιάζει η 25η Μαρτίου, μπακαλιάρος χωρίς σκορδαλιά, δε γίνεται. Για αυτό και εμείς σου δίνουμε την πιο εύκολη συνταγή για την πιο νόστιμη σκορδαλιά. Καλή επιτυχία.
Υλικά
4 φέτες ψωμί μπαγιάτικο (ψίχα) μουλιασμένο
6 σκελίδες σκόρδο χωρίς φύτρες
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι ξίδι
αλάτι
Εκτέλεση
Kαθαρίζουμε το σκόρδο και το μουλιάζουμε στο ξίδι για 8 ώρες τουλάχιστον.
Στραγγίζουμε καλά και λιώνουμε το σκόρδο στο γουδί.
Προσθέτουμε τις φέτες ψωμιού μουλιασμένες και τριμμένες.
Pίχνουμε 2-3 κουταλιές σούπας ξίδι, το λάδι σταδιακά, λίγες σταγόνες νερού και δουλεύουμε έτσι ώστε να γίνει ένα μείγμα λείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονιστικός μπακαλιάρος σκορδαλιά από την Αργυρώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα μυστικά για την τέλεια σκορδαλιά από την Αργυρώ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γρήγορος μπακαλιάρος με σκορδαλιά του Άκη Πετρετζίκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη, έκκληση στους πολίτες για πληροφορίες – Ο Βανς σήκωσε το φέρετρο
- Airbnb: Έρχονται αυστηροί έλεγχοι για την εφαρμογή των νέων κανόνων – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα έως 20.000 ευρώ
- Βρετανία: Σύμβαση 462 εκατ. ευρώ με την Google Cloud πριν από την επίσκεψη Τραμπ
- Ο μεγάλος αγώνας της Εθνικής Ομάδας με την Τουρκία με 400+ στοιχηματικές επιλογές και ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
