• LIFE&STYLE

    Φαίη Σκορδά: Τι αποκάλυψε για τον κορονοϊό και το ταξίδι στην Ιταλία

    σκορδα

    Φαίη Σκορδά


    Σάλος έχει δημιουργηθεί μετά την ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά ότι είναι θετική στο νέο κορονοϊό.

    Μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που την ώθησε να υποβληθεί τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της σε τεστ για τον κορονοϊό.

    Όπως υποστηρίζει δεν προέβη σε αυτή την ενέργεια εξαιτίας του ταξιδιού της στην Ιταλία, αλλά λόγω πιθανών κρουσμάτων κορονοϊού στο σόου του OPEN, Just the 2 of Us.

    «Η Φαίη Σκορδά είναι τελείως ασυμπτωματική. Μέχρι χθες το απόγευμα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο δεν είχε το παραμικρό σύμπτωμα, ούτε δέκατα, ούτε πονόλαιμο, ούτε πόνους μυϊκούς.

    Γιατί μπήκε στη διαδικασία να κάνει το τεστ; Όχι γιατί πήγε στην Ιταλία, όπως πολλοί την κατηγορούν ενώ ήταν στο peak η ασθένεια.

    Στην Ιταλία ήταν πριν ξεκινήσουν τα πολλά κρούσματα. Ήταν στη Ρώμη, ούτε καν στην βόρεια Ιταλία.

    Η Φαίη ανησύχησε με όλη αυτή την κουβέντα που γινόταν στα Στούντιο Κάπα με τα πιθανά κρούσματα στο Just the 2 of Us, καθώς μακιγιέρ και εικονολήπτες λειτουργούν και στα δυο προγράμματα.

    Έχει άγχος με την υγεία της και την καθαριότητα και γι’ αυτό έκανε προληπτικά το τεστ και θεωρούσε βέβαιο ότι θα βγει αρνητικό.

    Όταν την πήραν από το νοσοκομείο και της είπαν, τα παιδιά σας είναι αρνητικά αλλά εσείς είστε θετική στον κορονοϊό, σοκαρίστηκε.

    Αμέσως ενημέρωσε τους πάντες, όλοι οι συνάδελφοί της είναι σε καραντίνα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

    Παράλληλα, κινητοποιήθηκε άμεσα ο ΑΝΤ1 και σταμάτησε τις εκπομπές του σταθμού.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ