• Fashion

    Στο ηλιόλουστο σύμπαν της Levinia Konyalian (pics)


    Η Levinia K εμπνέεται από την καθημερινότητα, την ηρεμία, την γαλήνη και την αρμονία του ελληνικού τοπίου. Από την παιχνιδιάρικη εναλλαγή φωτός και σκιάς το καλοκαίρι, την αυστηρή απλότητα της κλασσικής αρχιτεκτονικής. Και αγαπά τα σπάνια υλικά.

    Τα υφάσματα από φυσικές ίνες έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα σχέδια της έχουν ξεχωριστή φυσιογνωμία και χαρακτήρα. Πρόκειται για ρούχα ξεχωριστά, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, με υφάσματα από φυσικές ίνες, κυρίως βαμβάκι και αέρινη γάζα.

    Τα κεντήματα, οι τρέσες και τα αξεσουάρ είναι όλα χειροποίητα, συμπληρώνουν το ιδιαίτερο ύφος μιας αντισυμβατικής, δυναμικής και ταυτόχρονα θηλυκής συλλογής ρούχων. Με αυτόν τον τρόπο, δίνουν τη δυνατότητα στην δημιουργό, την Αρμενο-κυπριακής καταγωγής σχεδιάστρια Levinia Konyalian, να διεκδικήσει δυναμικά μια διεθνή καριέρα.

    Στην καρδιά της νέας σεζόν κρύβεται μια αναπάντεχη συνεργασία ανάμεσα στη σχεδιάστρια και τον εικαστικό Σταύρο Αυγουστίδη.

    Οι δυο τους δημιούργησαν το «Aegean Boy» (Το Αγόρι του Αιγαίου), ένα τολμηρό μοτίβο εμπνευσμένο από τα κυκλαδίτικα ειδώλια, που προσθέτει ποικιλομορφία και μία έντονη graphic πινελιά σε μια εξαιρετικά θηλυκή κολεξιόν.

    Για τους ζεστούς μήνες του χρόνου, τα Levinia K υιοθετούν ένα στυλ με statement jackets που φοριούνται πάνω από t-shirts, tops από μαλακό βαμβάκι, shorts και παντελόνια από φυσικά, αέρινα υλικά ώστε να ακολουθούν την κίνηση του σώματος. Τα φορέματα και τα καφτάνια της σχεδιάστριας ξεχωρίζουν για τις χειροποίητες λεπτομέρειές τους ενώ παράλληλα είναι λιτά και ευκολοφόρετα όσο οι  φαρδιές, άνετες παντελόνες και τα jumpsuits του brand.

    Στον 3ο όροφο της οδoύ Νεόφυτου Βάμβα 7, στο Κολωνάκι,  βρίσκεται ο ιδιαίτερος και ζεστός χώρος της Levinia, που φιλοξενεί τις εντυπωσιακές δημιουργίες της. Εκτός από κομμάτια υψηλής ραπτικής που δημιουργεί κατόπιν παραγγελίας, η Levinia Konyalian σχεδιάζει δύο συλλογές τον χρόνο και εξυπηρετεί μία πολυάριθμη πελατεία από την Κύπρο και το εξωτερικό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιες fashion bloggers πρέπει να ακολουθήσετε σύμφωνα με το στιλ σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πιο fashionable τρόποι για φορέσετε το τούλι στην καθημερινότητά σας



    ΣΧΟΛΙΑ