• LIFE&STYLE

    Έξι λάθη ομορφιάς που κάνουν τους άνδρες να γυρνούν από την άλλη

    • NewsRoom
    lathi-makigiaz


    Ξέρετε πως υπάρχουν μερικά λάθη ομορφιάς που κάνουμε και μπορεί να τινάξουν στον αέρα ένα πρώτο ραντεβού με αυτόν που μας ενδιαφέρει; Για να μην βρεθούμε λοιπόν προ εκπλήξεως ας μάθουμε ποια είναι αυτά τα λάθη ομορφιάς που κάνουν τους άνδρες να γυρνούν το κεφάλι τους από την άλλη. Και να θυμάστε πως γενικά οι υπερβολές δεν αρέσουν στους άνδρες (είτε σε μακιγιάζ, είτε σε ντύσιμο) εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις…

    1. Υπερβολικό άρωμα

    Μια σταγόνα πίσω από κάθε λοβό του αυτιού και στους καρπούς των χεριών είναι αρκετό για να τον προκαλέσετε κι εκείνος να μην… γυρίσει από την άλλη.

    2. Δραματικές (ψεύτικες) βλεφαρίδες

    Μπορεί να έχουν επιστρέψει στη μόδα οι ψεύτικες βλεφαρίδες για δραματικό look σαν αυτό της Τουίγκυ, όμως οι άντρες σχεδόν τρομάζουν στη θέα τους κι είναι εύκολο να το καταλάβουμε αφού δεν έχει καμία φυσικότητα.

    3. Βερνίκια μαύρα, κίτρινα και φλούο

    Μπορεί να είναι στη μόδα αλλά οι άντρες, τα σιχαίνονται αυτά τα χρώματα, όσο κι αν εμάς μας αρέσουν!

    4. Σκουρόχρωμο μέικ απ που γυαλίζει

    Αν δεν έχετε βρει την σωστή, ακριβή απόχρωση μέικ απ, καλύτερα να μην βάλετε καθόλου, γιατί επιλέγοντας μια πιο σκούρα (αυτό είναι το χειρότερο) θα φαίνεται σα να φοράτε μάσκα. Αν μάλιστα ξεχάσετε και την πούδρα και το πρόσωπό σας γυαλίζει, τότε μην αναρωτηθείτε γιατί δεν σας ξαναπήρε τηλέφωνο…

    4. Αφυδατωμένο δέρμα σε χέρια και γάμπες

    Είναι εύκολο να μην αφήνουμε το δέρμα μας να αφυδατώνεται… Μια καλή ενυδατική κρέμα ή λάδι αμέσως μετά το ντους σε χέρια και πόδια και το θέμα…λύθηκε!

    5. Υπερβολική λακ σε μπούκλες (που δεν κουνιούνται)

    Αν είναι η ημέρα του γάμου σας, τότε συγχωρείστε. Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως το να εμφανιστείτε με μπούκλες που έχουν “κοκαλώσει” εξαιτίας της ποσότητας της λακ, είναι τουλάχιστον αστείο. Αφήστε δε την έκπληξη του συντρόφου σας αν προσπαθήσει να σας χαϊδέψει … στα μαλλιά.

    6. Μαύρο smokey eyes για πρωί ή απόγευμα

    Είναι ωραίο και μυστηριώδες αλλά μόνο για το βράδυ και μάλιστα για πολύ αργά και για εξαιρετικές περιπτώσεις! Αν εμφανιστείτε με μαύρο smokey eyes το απόγευμα για καφέ, θα είναι λάθος!

    Πηγή: www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς θα αποκτήσετε μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια χτενίσματα των γυναικών αρέσουν στους άντρες;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα 5 λάθη στο μακιγιάζ που μας μεγαλώνουν



    ΣΧΟΛΙΑ