• LIFE&STYLE

    Executive look of the day: Flower Power

    Το φόρεμα αυτό το παρήγγειλα online από το target στην Αμερική είναι Μerona, και το αγόρασα αποκλειστικά και μόνο για το χρώμα


    Παρότι το αγαπημένο μου χρώμα είναι πάντα το μαύρο, δεν έχω ποτέ αμφισβητήσει την δύναμη των χρωμάτων. Έστω και μία πολύ μικρή έντονη λεπτομέρεια μπορεί να φωτίσει ένα ολόκληρο look. Σε ανοιξιάτικο πνεύμα σήμερα, με ένα υπέροχο λουλουδάτο φόρεμα από τo Loft by Ann Taylor, αγορασμένο Online από την Αμερική. Είναι μαύρο, αμάνικο, βελούδινο, πολύ ανάλαφρο με ένα διακριτικό βολάν κάτω και γραμμή Αλφα. Το στολίζουν και το φωτίζουν ταυτόχρονα, μεγάλα λουλούδια στο ροζ του πάγου, τα οποία δυστυχώς δεν διαθέτω την απαραίτητη γνώση για να ξέρω τι λουλούδια είναι αλλά στο μυαλό μου τα έχω σαν μεγάλες ροζ παπαρούνες.

    Το συνδυάζω με το κλασσικό και αγαπημένο μου Cozy της Donna Karan, ένα ρούχο που φοριέται με 12 διαφορετικούς τρόπους και υπάρχει σε πολλά χρώματα, εδώ σε ένα υπέροχο τριανταφυλλί χρώμα που δένει ωραία με την απόχρωση των λουλουδιών του φορέματος, αλλά παραπέμπει και σε λουλούδια και μαύρο αδιαφανές καλσόν.

    Τα μποτάκια είναι Nine West, είναι καστόρινα, με περίπου 10 πόντους λεπτό τακούνι, και ακριβώς όπως μου αρέσουν

    Τα μποτάκια είναι Nine West, είναι καστόρινα, με περίπου 10 πόντους λεπτό τακούνι, και ακριβώς όπως μου αρέσουν. Ούτε πολύ μυτερά, ούτε πολύ στρογγυλά. Στο πίσω μέρος έχουν μία σούρα, που τονίζει τον αστράγαλο και φερμουάρ στην εσωτερική πλευρά.  Είναι απίστευτα αναπαυτικά, φοριούνται με τζην, αλλά και με φόρεμα και casual αλλά και πιο επίσημα.

    Η τσάντα που ολοκληρώνει το σύνολο είναι Prada κλασσική μαύρη δερμάτινη, αγορασμένη στο Λονδίνο πριν από τουλάχιστον 10 χρόνια (γι αυτό και δεν έχω καταφέρει να την βρω ακριβώς αλλά μοιάζει με αυτή της φωτογραφίας) μία επένδυση που δεν έχω μετανιώσει ποτέ, γιατί έχει αποδώσει ιδιαίτερα. Μπορεί να κρατηθεί εντός και εκτός γραφείου, μέρα ή νύχτα.

    Με τα φορέματα φοράω πάντα μακριά κρεμαστά, που είναι άλλωστε και η αδυναμία μου. Θεωρώ ότι σπάνε την μονοτονία του ολόσωμου, ακόμα και όταν αυτό έχει μοτίβο ή χρώματα. 

    Το συγκεκριμένο, είναι ένας κρύσταλλος Swarovski σε ακαθόριστο σχήμα τον οποίο φοράω με μία μεγάλη και αρκετά χοντρή χρυσή αλυσίδα. 

     Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram 

    Το φόρεμα αυτό το παρήγγειλα online από το target στην Αμερική είναι Μerona και το αγόρασα αποκλειστικά και μόνο για το χρώμα



    ΣΧΟΛΙΑ