• LIFE&STYLE

    Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Διαβάζω παντού τέρατα ότι τα έχω φτιάξει με τον γιο μου» (video)

    • NewsRoom
    αναστασοπουλος-καινουργιου

    Κατερίνα Καινούργιου και Νάσος Αναστασόπουλος


    Με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τον καλεσμένο της, Γιώργο Γιαννόπουλο στην εκπομπή του Open, Ευτυχείτε, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί για τη διαφορά ηλικίας με το σύντροφό της, Νάσο Αναστασόπουλο, ο οποίος είναι μόλις έξι χρόνια μικρότερός της. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με μία γυναίκα κατά πολλά χρόνια νεότερή του.

    «Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον ρατσισμό με τις ηλικίες. Το βιώνω κι εγώ που ο σύντροφός μου είναι έξι χρόνια μικρότερος από εμένα», απάντησε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στα λεγόμενα του ηθοποιού, ενώ δήλωσε:

    «Διαβάζω παντού τέρατα… “η Κατερίνα τα έχει φτιάξει με τον γιο της”, βλέπω στο Instagram σχόλια “ο πιτσιρικάς δίπλα σου”. Mετά συνεχίζουν λέγοντας “η Κατερίνα τα έχει με 15χρόνια μικρότερο”.

    Ποιο είναι το πρόβλημα, δηλαδή το να είναι ο άντρας έξι χρόνια μικρότερος από τη γυναίκα ή να είναι η γυναίκα μικρότερη από τον άντρα; Ποιον αφορά; Άμα είσαι καλά και είστε δυο άνθρωποι ώριμοι και κατασταλαγμένοι δεν καταλαβαίνω γιατί μπλέκεστε οι άλλοι και σχολιάζετε;».

    https://www.instagram.com/p/BooaMiFBipR/

    Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει αναγκαστεί να μπλοκάρει κάποιους στα social media που της γράφουν ότι στις φωτογραφίες που ανεβάζει είναι με τον γιο της.

    https://www.instagram.com/p/BnyVGTxh1nj/

    «Πόσο τον έκανα; Έξι χρόνια μικρότερος είναι, στο δημοτικό τον έκανα; Καταρχάς ο Νάσος δεν φαίνεται μικρότερός μου!», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: GNTM: Ποια παίκτρια αποχώρησε χθες (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή θα είναι η νικήτρια του Greece’s Next Top Model; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει: «Γιατί ανέβασα φωτογραφία με τον νέο μου σύντροφο μόλις ένα μήνα μετά»



    ΣΧΟΛΙΑ