• LIFE&STYLE

    Εβελίνα Παπούλια: Ο διάσημος ρόλος που αρνήθηκε να παίξει στην τηλεόραση (video)

    • NewsRoom

    Εβελίνα Παπούλια


    Η Εβελίνα Παπούλια, η οποία συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Τατουάζ» που έριξε αυλαία πριν μερικές μέρες με ένα επεισοδιακό φινάλε, βρέθηκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και αποκάλυψε ποιον πασίγνωστο ρόλο απέρριψε και γιατί. Όπως είπε, της είχαν προτείνει να ερμηνεύσει τον ρόλο της Δήμητρας Παπαδοπούλου στη σειρά του Mega, «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς».

    Το αρχικό σχέδιο ήταν να πρωταγωνιστήσει η ίδια με τον Κώστα Κόκλα στον ρόλο του Θοδωρή Αθερίδη. Η συνεργασία δεν ευόδωσε γιατί δεν της άρεσε καθόλου το σενάριο.

    «Έγινε στο «Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς». Θα ήμουν εγώ αντί για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, αλλά χωρίς τον Θοδωρή Αθερίδη. Μας είχαν πει ότι μπορεί να είμαστε εγώ και ο Κώστας Κόκλας. Όταν διάβασα τα σενάρια, δεν μου άρεσαν καθόλου. Ευτυχώς που το πήρε η Δήμητρα και ο Θοδωρής και έφτιαξαν αυτό το υπέροχο πράγμα. Το σενάριο έπασχε, δεν υπήρχε σενάριο. Η Δήμητρα το έφτιαξε και το έκανε καταπληκτικό», ανέφερε η Εβελίνα Παπούλια.

    Το «Σ ‘αγαπώ-Μ’ αγαπάς», που είναι βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Un gars, une fille», προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν 2000-2001, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού.

    Δείτε το βίντεο

     



    ΣΧΟΛΙΑ