• LIFE&STYLE

    Εθισμένοι στο Internet; Αυτό είναι το Top 5 των digital trends για το 2016

    • NewsRoom


    Ο μισός πληθυσμός του κόσμου είναι συνδεδεμένος στο Internet και εθισμένος στα social media. Photo sharing, online συνομιλίες, tweets και άλλα πολλά πλημμυρίζουν την καθημερινότητα μας. Τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε δει μαζεμένα τόσα πολλά τεχνολογικά επιτεύγματα όσα στα προηγούμενα 10.000 χρόνια. Και στα επόμενα 5 χρόνια έχουμε να δούμε ακόμη πολλά.

    Μια νέα παρουσίαση με τίτλο “The Top 5 Digital Trends of 2016’’, περιγράφει συνοπτικά τα κύρια digital trends σε κορυφαίους τομείς της σύγχρονης ψηφιακής εποχής συμπεριλαμβανομένων των Mobile, E-Commerce, Digital Media, Digital Financial Services, και  Internet of Things.

    Αυτές είναι οι βασικές τάσεις:

    • Στο κινητό οι εφαρμογές για τα μηνύματα μέσω Internet αποτελούν το ποιο δημοφιλές και αναπτυσσόμενο trend. Eκατοντάδες εφαρμογές, χιλιάδες παραλλαγές και έρχονται κι άλλα πολλά!
    • Στα ψηφιακά μέσα οι διαφημίσεις έχουν φτάσει στα ύψη τα τελευταία χρόνια. Νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και τομείς ανοίγουν ορίζοντες!
    • Στις ηλεκτρονικές πληρωμές, τα ’’ ηλεκτρονικά πορτοφόλια’’ θα είναι το κορυφαίο μέσο για να παρακολουθούνται οι συναλλαγές.
    • Στο ηλεκτρονικό εμπόριο , οι παραδόσεις και οι αποστολές θα αλλάξουν δραματικά, καθώς οι online αγορές κατακλύζουν τις εταιρείες μεταφορών.
    • Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο το Internet of Things για να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα.

    «Οι ταχείς ρυθμοί, με τους οποίους αλλάζει το παγκόσμιο επιχειρηματικό οικοσύστημα, αναγκάζουν τους CEOs να πρωτοπορούν και να αξιοποιούν τις κυριότερες τεχνολογίες που έχουν κάποιο αντίκτυπο για την επιχείρηση.’’

    interneta

    Τι είναι το Διαδίκτυο των πραγμάτων;

    Το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things): Από τη θεωρία στην πράξη – Η πραγματική αξία του διαδικτύου των πραγμάτων έγκειται όχι τόσο στην ποσότητα των αισθητήρων που αναπτύσσονται ή στις νέες συσκευές που συνδέονται, όσο στη δυνατότητα του διαδικτύου των πραγμάτων να επιφέρει ανατροπές στον ανασχεδιασμό των επιχειρησιακών διαδικασιών και στην επανασύνδεση επιχειρήσεων, κράτους και κοινωνίας. Οι διορατικοί οργανισμοί αξιοποιούν αυτή τη δυνατότητα μέσω καινοτόμων προσεγγίσεων για την ενορχήστρωση εκδηλώσεων, για τις γνωστικές υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων και για τη ρομποτική.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/erchete-vrochi-agogon-gia-tis-tileoptikes-adies-kalo-oktovrio-apofasi-tou-ste-logo-diakopon/61868



    ΣΧΟΛΙΑ