ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απλές μικρές στιγμές, αλλά μεγάλης σημασίας για την ίδια μοιράζεται η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση με τον κόσμο στα social media.
Η κόρη της Μαριάννας Λάτση, η οποία πρόσφατα δημιούργησε έναν νέο λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο μοιράζεται πιο χαλαρά post, μάς άνοιξε την κουζίνα της.
Συγκεκριμένα, η ιδρύτρια του Save a Greek Stray και του The Birth Center, έφτιαξε και έψησε γευστικά vegan μάφιν με νεκταρίνια, τα οποία λάτρεψε ο μικρός γιος της, Λέοντας.
Όπως φαίνεται και από τα όμορφα στιγμιότυπα, ο μόλις 7 μηνών κατάξανθος γιος της δοκίμασε τα μάφιν και φαίνεται να εγκρίνει τη μαγειρική της μαμάς του.
Ακόμη, η Εριέττα φρόντισε να μοιραστεί τη συνταγή της, κάνοντας tag έναν άλλον λογαριασμό στο Instagram.
Δείτε τις αναρτήσεις:

Διαβάστε επίσης:
Δούκισσα Νομικού: Το δώρο που έλαβε από την πεθερά της, Ελένη Κόκκαλη
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Γιατί άνοιξε νέο λογαριασμό στο Instagram
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Unicef: «Απάνθρωπο» να περιμένει κάποιος ότι εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά θα εγκαταλείψουν την Γάζα
- Μητσοτάκης: Συναντήθηκε σε θερμό κλίμα με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο στο Μέγαρο Μαξίμου
- Revoil: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών
- Θεσσαλονίκη: Η δράση «Θεσσαλονίκη Αλλιώς» ζωντανεύει το ιστορικό κέντρο για τα 60ά Δημήτρια
