• LIFE&STYLE

    Έρευνα: Αυτές είναι οι στάσεις που αγχώνουν άντρες και γυναίκες στο σεξ

    • NewsRoom
    ζευγάρι


    Το σεξ λειτουργεί ως αγχολυτικό και πολλές έρευνες έχουν αποδείξει ότι κάνει καλό στην υγεία, καθώς μας φτιάχνει τη διάθεση και μειώνει το στρες. Ωστόσο, κάποιες φορές όλο αυτό λειτουργεί αντίστροφα, καθώς πολλοί άνθρωποι – είτε άντρες είτε γυναίκες- αγχώνονται με μερικές συγκεκριμένες στάσεις στο σεξ. Ποιες είναι αυτές άραγε; Στο συγκεκριμένο ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το site Superdrug Online Doctor.

    Η ιστοσελίδα αυτή συμπεριέλαβε στην έρευνά της 1.000 άντρες και γυναίκες, εκ των οποίων τα 500 άτομα ήταν από την Αμερική και τα υπόλοιπα 500 από την Ευρώπη. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτηματολόγια που αφορούσαν τις σεξουαλικές τους συνήθειες και πιο συγκεκριμένα το ποιες στάσεις και ποια τα είδη του σεξ τους αγχώνουν πιο πολύ και τους κάνουν να μην νιώθουν και τόσο άνετα, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουν την σεξουαλική πράξη τη δεδομένη στιγμή.

    Τα συμπεράσματα της έρευνας αποκάλυψαν ότι, εν τέλει, άντρες και δεν γυναίκες δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους, καθώς υπήρχαν κοινά στις απαντήσεις τους. Και τα δύο φύλα συμφώνησαν πως το πιο αγχωτικό είδος σεξουαλικής συνεύρεσης είναι το σεξ σε δημόσιο χώρο, το BDSM καθώς και το πρωκτικό, ενώ ως προς τις πιο αγχωτικές στάσεις τα δύο φύλα συμφωνούν πως είναι το όρθιο 69 ή αλλιώς το ανάποδο 69, το πρωκτικό ξανά, αλλά και το kneeling wheelbarrow.

    Στρεσογόνα είδη σεξ
    Στρεσογόνα είδη σεξ
    Στρεσογόνες στάσεις σεξ
    Στρεσογόνες στάσεις σεξ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κάνει καλό στη σχέση το σεξ από το πρώτο ραντεβού;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα κάνετε έναν άντρα να καταλάβει ότι ενδιαφέρεστε γι’ αυτόν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα σημάδια που δείχνουν πως ένας άντρας είναι καλός στο κρεβάτι



    ΣΧΟΛΙΑ