• LIFE&STYLE

    Επιχειρηματίας στην Τουρκία ο Σάκης Τανιμανίδης

    τανιμανιδης σακης

    Σάκης Τανιμανίδης


    Τι αποκάλυψε στο Instagram ο Σάκης Τανιμανίδης

    Ένα νέο επιχειρηματικό βήμα έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στην Κωνσταντινούπολη.

    Ο αγαπημένος παρουσιαστής του Survivor, όπως είναι γνωστό, διατηρεί τους τελευταίους μήνες, το Μουσείο Ψευδαισθήσεων στην καρδιά της Αθήνας, το Μοναστηράκι.

    Μετά την μεγάλη επιτυχία και απήχηση που σημείωσε, ο Σάκης Τανιμανίδης πήρε την απόφαση να ανοίξει ακόμα ένα μουσείο, αυτή τη φορά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη γειτονική Τουρκία.

    Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram, το νέο Museum of Illusions στην Κωνσταντινούπολη είναι μόνο η αρχή, καθώς σκοπεύει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες εκτός συνόρων, ανοίγοντας κι άλλα μουσεία σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

    «Έχει επαληθευτεί. Με μεγάλη χαρά σάς παρουσιάζω το Museum of Illusions στη Κωνσταντινούπολη και την καταπληκτική ομάδα που το υλοποίησε! Μετά απο 10 μήνες λειτουργίας στην Αθήνα, όπου μας δώσατε πολλή αγάπη, ένα ακόμα όνειρο μας πραγματοποιείται, αφού ξεκινάμε την επέκταση μας έξω από τα σύνορα της Ελλάδος, με πρώτο σταθμό την Πόλη! Καλή μας αρχή… σας περιμένουμε!», έγραψε.

    Η σύζυγος του παρουσιαστή, Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε και εκείνη φωτογραφία μέσα από το νέο μουσείο.

    Το Μουσείο Ψευδαισθήσεων στην Αθήνα έχει δημιουργήσει έναν χώρο κατάλληλο για κοινωνικές και ψυχαγωγικές περιηγήσεις στον κόσμο των ψευδαισθήσεων που έχει ενθουσιάσει τους μήνες λειτουργίας του όλες τις ηλικίες.

     



    ΣΧΟΛΙΑ