ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπορεί ένα ζώο να κληρονομήσει περιουσία; Η υπόθεση του Karl Lagerfeld και της γάτας του και τι ισχύει νομικά
Η εταιρεία σχεδιασμού επίπλων για κατοικίδια LucyBalu συνεργάστηκε με τη Choupette, την αγαπημένη γατούλα του εκλιπόντος Καρλ Λάγκερφελντ, σε ένα στυλ αιώρας κρεβατάκι για γάτες.
Η Choupette, που οι φήμες θέλουν να έχει κληρονομήσει κάποια από τα εκατομμύρια του Λάγκερφελντ, «αγκάλιασε» το Swing –αυτή είναι η επωνυμία του προϊόντος που προέκυψε από τη συνεργασία– όταν της το έφερε ο ατζέντης της.
«Στείλαμε την αιώρα μας για γάτες στον ατζέντη της Choupette, ως δώρο» είπε, σύμφωνα με το Dezeen, ο Ματίας Βάρενμπεργκερ, ιδρυτής της LucyBalu. «Λίγο μετά, λάβαμε μήνυμα ότι το Swing μας ήταν το καινούργιο αγαπημένο μέρος της Choupette» πρόσθεσε. «Αυτή ήταν η στιγμή που έγινε πραγματικότητα το όνειρό μας να συνεργαστούμε με τη γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ».
«Διαλέγουμε μόνο ορισμένα πρότζεκτ που πιστεύουμε ότι ταιριάζουν στη Choupette» δήλωσε από την πλευρά του ο ατζέντής της, Λ. Μπερυλιέ.
https://www.instagram.com/p/CGfUARPH1fF/
«Με τη Choupette να αγαπά την αιώρα της –όπου κοιμάται και χαλαρώνει– είναι προφανές ότι όχι μόνον εμείς, αλλά όλοι όσοι έχουν γάτες σε όλον τον κόσμο πρέπει να κάνουν τη γνωριμία του εμπορικού σήματος LucyBalu».
«Αισθανόμαστε τιμή που είχαμε την ευκαιρία να είμαστε τόσο κοντά στη Choupette» είπε ο σχεδιαστής στη LucyBalu, Σεμπάστιαν Φρανκ.
https://www.instagram.com/p/CGc1pQRnMb0/
Το κρεβατάκι LucyBalu x Choupette θα κυκλοφορήσει μόνον σε 1.000 κομμάτια, και όλα θα φέρουν την υπογραφή της Choupette.
https://www.instagram.com/p/CGaemXYHY7u/
Δώρο στον θρυλικό Γερμανό σχεδιαστή μόδας το 2011 από το μοντέλο Μπατίστ Τζαμπικονί, η Choupette –είναι Βιρμανίας– ήταν η αγαπημένη σύντροφος και μούσα του Λάγκερφελντ έως τον θάνατό του, το 2019.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Mononews: Τέλος τα προϊόντα κάνναβης από περίπτερα και αυτόματους πωλητές
- Ζημίες 120 εκατ. ευρώ και σοβαρός κίνδυνος για το μοντέλο της Τότεναμ
- Gulf Air: Επανεκκίνηση των πτήσεων από το Μπαχρέιν μέσω Νταμάμ στις 7 Απριλίου
- Laskaridis Shipping: Μνημόνιο για καινοτόμες λύσεις στα πλοία υπέγραψαν Πάνος Λασκαρίδης και Πανεπιστήμιο Κρήτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.