ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαρία Καρυστιανού: Φουντώνουν τα σενάρια για κόμμα έπειτα από ανάρτηση για την επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας
Μια διαφορετική δεξίωση, με περιορισμένο αριθμό καλεσμένων στη σκιά του κορωνοιού πραγματοποιήθηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο, για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Οι κυρίες της Βουλής, όπως και οι σύζυγοι πολιτικών τίμησαν την ημέρα αυτή με την παρουσία τους.
Όλες τους ήταν λαμπερές, με προσεγμένη εμφάνιση αλλά και όμορφες στιλιστικές επιλογές, ενώ τα χρώματα που κυριάρχησαν ήταν το κόκκινο, το μαύρο και το λευκό.






ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η δικαίωση του Μιχάλη Μπούση! Πώς η επένδυση των 15 εκατ. ευρώ έφερε τον ΟΦΗ στο πάνθεον
- Linda Paulin: Η γυναίκα που ίδρυσε το Make-A-Wish, γιορτάζει 30 χρόνια ελπίδας στην Ελλάδα
- AKTOR Ανανεώσιμες: Σταθερή ανάπτυξη μέσω εξαγορών και στόχο τα 400 MW το 2026 και τα 1,3 GW το 2028
- Metlen: Προσθέτει 1,8 GW αποθήκευση φέτος- Μαζική αύξηση παραγγελιών για ΑΠΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.