• LIFE&STYLE

    To εντυπωσιακό fashion show της Victoria’s Secret

    • NewsRoom


    Οι “Άγγελοι” της Victoria’s Secret, όταν ανεβαίνουν στην πασαρέλα προκαλούν σεισμό σε όλο τον πλανήτη, τόσο με τις σέξι εμφανίσεις τους όσο και με τη χάρη τους. Μέχρι όμως να φτάσουν στο σημείο αυτό, προηγούνται μήνες σκληρής προπόνησης και ένα πολύ αυστηρό casting.

    Δείτε το casting που περνούν τα εντυπωσιακά μοντέλα

    Το fashion show του μεγάλου οίκου εσωρούχων Victoria’s Secret μαγνητοσκοπήθηκε την περασμένη Τρίτη στη Νέα Υόρκη και θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο τον Δεκέμβριο. Η φαντασμαγορική επίδειξη κόστισε πολλά εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.

    Τα κορυφαία μοντέλα Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Candice Swanepoel ανέβηκαν μαζί στην πασαρέλα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα ανδρών, αλλά και γυναικών. Ντεμπούτο ωστόσο έκαναν και οι Gigi Hadid και Kendall Jenner, οι οποίες προκάλεσαν στους κριτικούς μόδας τις καλύτερες εντυπώσεις.

    Η εκπρόσωπος της πιο συζητημένης οικογένειας του πλανήτη , Kendall Kardashian έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο σώμα της και με το εκθαμβωτικό χαμόγελό της στην παρθενική της εμφάνιση στην πασαρέλα

    Παράλληλα, την παράσταση έκλεψε και η Selena Gomez που τραγούδησε ένα από τα τελευταία της κομμάτια, φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα.

    Ωστόσο, το ακριβότερο κομμάτι της συλλογής ήταν ένας στηθόδεσμος αξίας 2.000.000 $ (Fireworks Fantasy Bra), που καλύπτονταν με περισσότερους από 6.500 πολύτιμους λίθους, συμπεριλαμβανομένων διαμαντιών, μπλε τοπάζι, κίτρινα και ροζ ζαφείρια, το φόρεσε η Lily Aldridge.



    ΣΧΟΛΙΑ