• LIFE&STYLE

    Ενώπιον του ανακριτή το μέντιουμ που ζητούσε σπέρμα για να διαπιστώσει την απιστία!

    • NewsRoom


    Στον 7ο τακτικό ανακριτή οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας οι πέντε γυναίκες που παρείχαν υπηρεσίες μέντιουμ, εξαπατώντας δεκάδες ανθρώπους, μεταξύ των οποίων πολλούς διάσημους.

    mediumanakritis

    Η «λεία» τους μόνο από δύο εκ των θυμάτων τους, φέρεται να ξεπερνά τις 70.000 ευρώ, ενώ κανείς ακόμα δεν μπορεί να υπολογίσει το συνολικό ύψος των χρημάτων που έχουν αποκομίσει. Στην ατζέντα των μέντιουμ βρέθηκαν μεταξύ άλλων πολύ γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, από τα οποία φέρονται να αποσπούσαν μεγάλα ποσά για τις “υπηρεσίες” που τους παρείχαν: χαρτομαντεία, καφεμαντεία, αραβικά μυστικά και άλλα πολλά, πάντα με “περιτύλιγμα” Ανατολής. «Τα Μυστικά της Κατίνας» ήταν το ευφάνταστο όνομα που είχαν σκαρφιστεί. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που διαφήμιζαν, συγκαταλέγονταν  ακόμα και φίλτρα με τα οποία κάθε γυναίκα μπορούσε να κερδίσει το άνδρα που ποθούσε. Το άκρον άωτον της αφέλειας όμως, προκύπτει από την αποκάλυψη ότι οι συλληφθείσες ζητούσαν μέχρι και δείγμα σπέρματος για να πουν στις πελάτισσές αν ο σύντροφός τους είναι καρπερός ή τις απατά με άλλες  γυναίκες.

    Η “επιχείρηση” στην Καραγιώργη Σερβίας  ήταν καλά οργανωμένη με δεκάδες διαφημίσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, ενώ φυσικά είχε και δική της σελίδα στο Διαδίκτυο, μέσω της οποίας έκανε μάλιστα και προσφορές. Γρήγορα μπήκε στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας και στόμα με στόμα έχτισε φήμη “αξιόπιστου μαγαζιού”.

    Μεταξύ των celebrities που έχουν φωτογραφηθεί  με την αρχηγό της σπείρας, η  Βάνα Μπάρμπα, η Εύη Αδάμ, ο Τρύφωνας Σαμαράς και πολλοί άλλοι.

    mediumvanabarbamediummoiraraki

    mediumvana

    mediumsamaras

     

     

    «Ήταν μία διαφημιστική κίνηση. Πληρώθηκα γι’ αυτό, γιατί δούλεψα για λογαριασμό μίας διαφημιστικής εταιρείας. Εγώ δεν ήμουν πελάτισσα. Οι πελάτισσες συνήθως δεν φωτογραφίζονται δίπλα τους εμάς βάζουν να το κάνουμε αυτό. Εκείνες πάνε στα κρυφά, εμείς είμαστε για τις φωτογραφίες μόνο. Έβγαλα μία φωτογραφία και έφυγα, δεν έχω καμία ανάμειξη με το συγκεκριμένο μαγαζί, ούτε καν κατέβηκα κάτω», έσπευσε να διευκρινίσει η Εύη Αδάμ, η οποία ξεκαθαρίζει πως δεν είχε κάποια πρόταση από την «σπείρα», για να επωφεληθεί από τις υπηρεσίες τους που παρείχαν.

    «Δεν έχω καμία σχέση μαζί της. Πρόκειται για μία θαυμάστρια η οποία μου ζήτησε να βγάλουμε μία φωτογραφία. Ξέρουμε εμείς τι είναι ο κάθε ένας; Εγώ ήμουν στην περιοχή του Συντάγματος, ήπια ένα καφέ μαζί της, μου είπε: “Σας παρακαλώ, μπορώ να έχω μία φωτογραφία στο χώρο μου;”. Ούτε την ξέρω κι ούτε έχω καμία σχέση. Πάντως ήταν ευγενέστατη κοπέλα, συμπαθέστατη. Δεν θέλω να πάρω θέση, γιατί δεν ξέρω τι κάνει. Eίχε αυτό το μαγαζί το οποίο φαινόταν μια χαρά. Η κοπέλα ήταν εξαιρετική δεν μου πρότεινε τίποτα παραπάνω. Φαινόταν επαγγελματίας, είχε την δουλίτσα της… Έβγαλα μια φωτογραφία με όλη μου την καρδιά. Δεν μπορούμε να την κρίνουμε αν δεν αποφανθεί η Δικαιοσύνη» τόνισε από την πλευρά της η Βάνα Μπάρμπα.

    «Δεν πήγαινα σε μέντιουμ, δεν πάω εγώ σε τέτοια μαγαζιά. Πήγα εκεί καλεσμένος σε event και δεν ξαναπήγα εκεί. Εγώ από αυτό που είδα είναι πως πρόκειται για μία πολύ καλή κυρία» λέει και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

    Οι απατεώνισσες ξεσκεπάστηκαν μετά από καταγγελία 44χρονης από την φέρεται να είχαν αποσπάσει πάνω από 50.000 ευρώ προκειμένου να ξεπεράσει τα οικογενειακά της προβλήματα. Η γυναίκα κατέφυγε στην αστυνομία και την περασμένη Τετάρτη πήγε με προσημειωμένα -αυτή τη φορά- χαρτονομίσματα στο μέντιουμ. Μόλις της τα έδωσε, επενέβησαν οι αστυνομικοί και ακολούθησαν οι συλλήψεις.



    ΣΧΟΛΙΑ