• LIFE&STYLE

    Έλβις Κοστέλο: Πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου

    Ελβις-Κοστελο

    Έλβις Κοστέλο


    Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή για τον Βρετανό συνθέτη και τραγουδιστή, Έλβις Κοστέλο, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργείο λόγω επιθετικού καρκίνου. Γι’ αυτό το λόγο αναγκάστηκε να ακυρώσει τις υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας του στην Ευρώπη. Όπως δήλωσε, αν συνέχιζε την περιοδεία του, αυτό θα επιβάρυνε πολύ την πορεία της ανάρρωσής του.

    Με μια ανακοίνωσή του, ο συνθέτης τραγουδιών όπως τα «Oliver’s Army», «Everyday I write the Book» και «Alison» και άλλων εξίσου σπουδαίων, ζητάει συγγνώμη από τους θαυμαστές του που ακυρώνει τις τελευταίες έξι συναυλίες της περιοδείας μεταξύ άλλων στην Κροατία, την Αυστρία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία, για σοβαρούς ιατρικούς λόγους.

    Ζητάει συγγνώμη από όσους αγόρασαν εισιτήρια και περίμεναν τις συναυλίες του, αλλά εξηγεί ότι ο καρκίνος από τον οποίο πάσχει «είναι πολύ επιθετικός».

    «Πριν από έξι εβδομάδες, ο γιατρός μου τηλεφώνησε και μου είπε: “Πρέπει να αρχίσεις να παίζεις Λόττο”», γράφει ο Έλβις Κοστέλο.

    «Σπάνια, αν όχι ποτέ, είχε δει έναν τόσο μικρό αλλά τόσο επιθετικό κακοήθη όγκο που θα μπορούσε να νικηθεί από μόνο μια εγχείρηση», αναφέρει.

    Ο Κοστέλο αναφέρει ότι είχε χαρεί που η περιοδεία θα συνεχιζόταν, δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι οι απαιτήσεις για τόσο μεγάλες παραστάσεις θα δυσκόλευαν την ανάρρωσή του μετά την εγχείρηση. Ο γιατρός του συνέστησε να κάνει ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί.

    «Το μεν πνεύμα περισσότερο από πρόθυμο, όμως τώρα πρέπει να δεχτώ ότι αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο από αυτόν που θα ήθελα για την πλήρη ανάρρωσή μου. Συνεπώς, αναγκάζομαι παρά τη θέλησή μου να ακυρώσω όλες τις δεσμεύσεις που είχαν απομείνει στην περιοδεία αυτή», λέει.

    Και καταλήγει αναφερόμενος στον καινούργιο του δίσκο, που κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο: «Θα επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατόν για να παίξουμε αυτή τη μουσική και τα αγαπημένα σας τραγούδια που ακόμη κάτι σημαίνουν για εμάς όλους».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tyra Banks: Το supermodel που αρνήθηκε να συμμορφωθεί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νατάσα Καλογρίδη: Έτρεχε ημίγυμνη στο κέντρο της Αθήνας φωνάζοντας (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μουντιάλ: Γιατί οδηγεί τις γυναίκες στην απιστία;



    ΣΧΟΛΙΑ