• LIFE&STYLE

    Έλλη Στάη: “Θα ήθελα να έχω πολλά παιδιά. Δεν τα κατάφερα για πολλούς λόγους”

    • NewsRoom


    Έχω μια σχέση πολύ τρυφερή και πολύ ισότιμη με τον γιο μου. Πάντα μιλάγαμε πολύ, συζητούσαμε. Πολλές φορές ερχόταν προς τη δική μου μεριά για να με συμβουλέψει ή για να μου πει ένα λάθος μου. Ό,τι έκανα κι εγώ. Είμαι περήφανη για τη σχέση που έχω μαζί του», δήλωσε η Έλλη Στάη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Omikron.


    Και συνέχισε λέγοντας «Η εφηβεία ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Τώρα θυμάται κάποια πράγματα και γελάμε. Προχθές λέγαμε που ήθελε να βάλει σκουλαρίκι στη μύτη και τελικά έβαλε στο φρύδι. Έκανα όμως ένα τρικ για να το βγάλει γιατί μου είχε κολλήσει ότι δεν μου αρέσει. Του είπα ότι το σκουλαρίκι θα του προκαλέσει μόλυνση. Αυτό το ψέμα όμως δυστυχώς ή ευτυχώς λειτούργησε και μολύνθηκε».

    Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι η μητρότητα την έκανε να επαναπροσδιορίσει τη ζωή και πάντα επιθυμούσε να αποκτήσει πολλά παιδία: «Θα ήθελα να έχω πολλά παιδιά. Δεν τα κατάφερα για πολλούς λόγους… Ήταν ένα πρόβλημα για τις γυναίκες της γενιάς μου. Δεν μπορούσαμε να τα κουμαντάρουμε όλα μαζί: οικογένεια, καριέρα, τον εαυτό μας».

     



    ΣΧΟΛΙΑ