• LIFE&STYLE

    Ελένη Ράντου: Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πω «Μωρή Κατακουζίνα»! (video)

    • NewsRoom


    Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου, που έχει συνδεθεί στα μάτια και στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού με την Ελένη Βλαχάκη από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «Το Πρωινό».

    Στη συνέντευξή της στην εκπομπή μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προαναφερόμενη τηλεοπτική σειρά που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό και που αγάπησαν και αγαπούν όλοι μέχρι σήμερα, μικροί και μεγάλοι.

    Η Ελένη Ράντου αποκάλυψε πως της είχαν προτείνει να ξανακάνουν το «Κωνσταντίνου και Ελένης» (κάτι που σίγουρα θα ήθελαν πολλοί θεατές!). Η ίδια μίλησε στην εκπομπή σχετικά με το αν θα μπορούσε να υποδυθεί ξανά τον επιτυχημένο ρόλο της 20 χρόνια μετά, λέγοντας τα παρακάτω:

    «Μου είχαν προτείνει να ξανακάνουμε το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Ήμουν έντρομη. Δεν ξέρω πώς ξαναπιάνεις ένα χαρακτήρα που τον άφησες 20 χρόνια πίσω. Είχε πολύ reality μέσα το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Οι ρόλοι πια και εμείς είχαμε γίνει ένα. Είμαστε άλλοι πια.

    Έχουν δει άλλα τα μάτια μου, έχω μεγαλώσει το παιδί μου. Δεν ξέρω αν κουβαλάω τα ίδια μποφόρ τρέλας. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πω “μωρή Κατακουζίνα”, θα μου φαινόταν άκομψο σ΄ αυτή την ηλικία. Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου, δεν ξέρω πως θα ήταν το “μωρή γκαρσόνα”».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Άννα Βίσση ζήτησε selfie από τον πορτιέρη της «Μεγάλης Βρετανίας»! (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πότε ξεκινάει η «Μουρμούρα» – Δείτε την ανακοίνωση του Alpha

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα άγρια κόντρα στο My Style Rocks (video)



    ΣΧΟΛΙΑ