• Ροή Ειδήσεων

    Ελένη Βλαχάκη: Η σύζυγος του πρωτότοκου γιου του Ανδρέα Βγενόπουλου που μάγεψε το «The Voice»

    • NewsRoom


    Είναι μόλις 23 ετών και σύζυγος του 25χρονου γιου του Ανδρέα Βγενόπουλου, Φίλιππου, αλλά και μία μεγάλη φωνή που κατάφερε να κερδίσει με την ερμηνεία της τους κριτικούς στο talent show The Voice: Η Ελένη Βλαχάκη κατάφερε με την ερμηνεία της στο «Who’s lovin you» των «Jackson 5» να κάνει και τους τέσσερις κριτές να πατήσουν το κουμπί για να γυρίσουν τις καρέκλες τους και να τη διεκδικήσουν.

    Ο Πάνος Μουζουράκης, εντυπωσιασμένος από την ερμηνεία της 23χρονης Ελένης «πήδηξε» στην καρέκλα του Σάκη Ρουβά, τον πήρε αγκαλιά και προσπάθησε να του ασκήσει πίεση για να πάρει την κοπέλα με την ομάδα του.

    Ο δε Κωστής Μαραβέγιας δήλωσε, από την πλευρά του, ότι δεν σκόπευε να πατήσει το κουμπί κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αλλά η ερμηνεία της Ελένης ήταν τόσο ιδιαίτερη που τον έκανε να αλλάξει γνώμη.

    Ποια είναι όμως η ταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια;

    Η 23χρονη Ελένη Βλαχάκη είναι η σύζυγος του 25χρονου πρωτότοκου γιου του Ανδρέα Βγενόπουλου.

    Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε στενό οικογενειακό κύκλο, στις 13 Ιουλίου, με το σύνθημα «Forever and always- Filippos & Eleni».

    Ο Φίλιππος Βγενόπουλος έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά κι είναι γιος του Ανδρέα Βγενόπουλο από τον πρώτο γάμο του επιχειρηματία με τη Στεφανία Αντρέα.

    Η Ελένη Βλαχάκη, γόνος της επιχειρηματικής οικογένειας Βλαχάκη που δραστηριοποιήθηκε μέχρι και στο Μπουένος Άιρες, λατρεύει το τραγούδι, όπως άλλωστε έδειξε με τη συμμετοχή της στο «Τhe Voice», και τη μόδα.

    Να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος «έφυγε» από τη ζωή το 2016 από ανακοπή καρδιάς, λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα του ζευγαριού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πολυτελής γάμος στην Εκάλη: Ο Βγενόπουλος Jr παντρεύτηκε την Ελένη Βλαχάκη, γόνο επιχειρηματικής οικογένειας



    ΣΧΟΛΙΑ