• LIFE&STYLE

    Ελένη Μενεγάκη: Τι αποκάλυψε για τις σχέσεις της στη Ναταλία Γερμανού (video)

    • NewsRoom
    Μενεγάκη-Γερμανού

    Ελένη Μενεγάκη και Ναταλία Γερμανού


    Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις της. Η παρουσιάστρια ρώτησε την Ναταλία πως γίνεται να διατηρεί τόσο φιλικές σχέσεις με όλους τους πρώην της, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και η ίδια πως νιώθει για το θέμα αυτό.

    Η Ναταλία Γερμανού απάντησε ότι θεωρεί φυσιολογικό να έχει φιλική σχέση με τους πρώην συντρόφους της και μπορεί και μιλάει, αλλά και να τους στηρίζει, κάτι που η Ελένη Μενεγάκη θεώρησε περίεργο.

    Η Ελένη απάντησε ότι, «Υπήρξα και ελεύθερη, δεν κράτησα με κανέναν πρώην μου “γιατρέ μου” φιλική σχέση, με κανέναν. Πώς με βλέπετε γυαλίζει το μάτι μου; Ούτε μου περνούσε από το μυαλό μου ότι θα είναι ο πρώην μου φίλος μου… Το μόνο που αισθανόμουν όταν χώριζα είναι ότι με τον άλλον δεν πρέπει να έχω καμία άλλη σχέση…».

    Η Ναταλία της εξήγησε πως δεν περνά από το ένα στάδιο αμέσως και δεν την καταλαβαίνει και η Ελένη της απάντησε: «Πάρε μου και το σφυγμό. Δεν ξέρω, ανησυχώ έτσι όπως με κοιτάς. Έτσι την έχω πάει τη ζωή μου έως και σήμερα…»

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τη σχέση Βασάλου – Βαλαβάνη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Σε ποιους προορισμούς ταξιδεύουν για τα Χριστούγεννα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη: Η απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Τάνιας Ιακωβίδου



    ΣΧΟΛΙΑ