• LIFE&STYLE

    Ελένη Φουρέιρα: Η απρόσμενη δήλωση για την σχέση της με τον Μποτία

    • NewsRoom

    Η Ελένη Φουρέιρα


    Η καριέρα της Ελένης Φουρέιρα γνωρίζει μόνο άνοδο και η επιτυχία του Loquita που έχει φτάσει μέσα σε μερικές ημέρες κοντά στα 7 εκατομμύρια προβολές στο Youtube, μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Τι συμβαίνει όμως στην προσωπική ζωή της τραγουδίστριας;

    Η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Celebrity αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή. Ερωτηθείσα για το εάν πιστεύει ότι έχει προστατέψει περισσότερο την τωρινή της σχέση με τον Αλμπέρτο Μποτία από τις προηγούμενες, η ίδια είπε πως «Ποτέ δεν μου άρεσε να εκτίθεμαι και δεν μου αρέσει επίσης να εκθέτω και τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου. Απλά πολλές φορές δεν μπορώ να το αποφύγω. Όσο και να προσπαθείς, δεν είναι πάντα εύκολο να μη σε ανακαλύψουν οι παπαράτσι».

    Στο ερώτημα για το εάν είναι η πιο πολύτιμη σχέση της, η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε ότι «Κάθε άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου ήταν πολύτιμος. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν. Και εκείνοι ήταν πολύτιμοι και ο άνθρωπός μου τώρα είναι πολύτιμος και όσοι ενδεχομένως έρθουν θα είναι πολύτιμοι. Για κάποιο λόγο έχουμε επιτρέψει σε ορισμένους να βρεθούν τόσο κοντά μας στη ζωή, και αυτό σίγουρα τους καθιστά σημαντικούς».



    ΣΧΟΛΙΑ