ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον μουσικό παραγωγό Τόνυ Μαυρίδη φαίνεται πως θα καταλήξει η μεζονέτα στη Γλυφάδα, που απέκτησε με την Έλενα Παπαρίζου όσο ακόμα ήταν παντρεμένοι.
Πρόκειται για μία πολυτελή κατοικία, την οποία απέκτησε το πρώην ζευγάρι το 2006 με δάνειο. Το 2012 το ακίνητο είχε βγει προς πώληση προς 650.000 ευρώ, ενώ η τιμή αγοράς του πριν χρόνια ήταν περίπου στο 1 εκατομμύριο.
Μέχρι και σήμερα στη μεζονέτα μένει ο Τόνυ Μαυρίδης, ενώ επιθυμία του ίδιου είναι να περάσει εξολοκλήρου στα χέρια του. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η Έλενα Παπαρίζου ήθελε να προχωρήσουν σε πώληση του εν λόγω ακινήτου.
Το τελευταίο διάστημα, ο Τόνυ Μαυρίδης έχει αναλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να αποδεσμεύσει την τραγουδίστρια από οποιαδήποτε υποχρέωση σχετίζεται με αυτό το δάνειο.
Πλέον, σύμφωνα με τον δικηγόρο του γνωστού μουσικού παραγωγού, η διαδικασία εκκαθάρισης της ιδιοκτησίας έχει μπει στην τελική φάση.
Ο δικηγόρος του μουσικού παραγωγού, Ανδρέας Μήτσαινας, δήλωσε σήμερα στο Πρωινό πως εκκρεμεί μία τελευταία έγκριση για να περάσει ολοκληρωτικά το σπίτι στη Γλυφάδα στον μουσικό παραγωγό.
Ειδικότερα, ο ίδιος δήλωσε τα εξής: «Είμαστε στο τελικό στάδιο να λύσουμε τα περιουσιακά ζητήματα. Οι δύο πλευρές μέσω των δικηγόρων έχουν εξομαλύνει πλήρως τις σχέσεις. Νομίζω ότι είμαστε σε μία θέση τέλος του μήνα του ή του Ιουνίου, τη θετική έκβαση της υποθέσεως – και για την κυριότητα, τις οφειλές και τη μεζονέτα. Μένουν κάποιες διαδικαστικές προϋποθέσεις να συντελεστούν ώστε και οι δύο πλευρές να πάρουν τον δρόμο τους και να μην ασχολούνται με το παρελθόν».
Δείτε το εξωτερικό της μεζονέτας:

Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Έλενα Παπαρίζου: Κρίση στον γάμο της με τον επιχειρηματία Ανδρέα Καψάλη (video)
Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Οι πανηγυρισμοί μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού και το βίντεο στο TikTok
Ιδού το νέο Jeep Compass (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μυλωνάς (Εθνική): Το σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων project, η διανομή του 60% των κερδών και οι ελπίδες για τα στεγαστικά
- Φωτιά ηλεκτρικού οχήματος σε υπόγειο χώρο
- Snappi: Είσοδος σε πάνω από τρεις ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το 2029
- Αναστάσιος Ροζολής (ΣΕΚΠΥ): Χρειάζεται ένα σχέδιο για την ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας
