• LIFE&STYLE

    Ευθύμης Ζησάκης: Το ατύχημα με τη μηχανή και οι αρχικοί φόβοι των γιατρών

    • NewsRoom
    ζησακης

    Ευθύμης Ζησάκης


    Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Ευθύμης Ζησάκης, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του την περασμένη Δευτέρα. Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε τις πρωτες του δηλώσεις και αποκάλυψε ότι αρχικά οι γιατροί φοβήθηκαν λόγω του λιποθυμικού επεισοδίου που είχε αμέσως μετά το ατύχημα.

    Ο ηθοποιός δεν πήγε στα γυρίσματα του επεισοδίου του YFSF την περασμένη Τετάρτη, καθώς δυο μέρες πριν είχε το ατύχημα.

    «Ήμουν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς και τις νοσοκόμες. Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή του και οφείλεται καθαρά σε λάθος δικό μου. Ήμουν πολύ κουρασμένος και έκανα ένα λάθος χειρισμό.

    Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο μετά το ατύχημα και αυτό φόβισε τους γιατρούς και με ξεψάχνισαν. Είμαι δυνατός για το Πάσχα και να επιστρέψω στο Your Face Sounds Familiar και στις άλλες μου θεατρικές υποχρεώσεις», δήλωσε ο ίδιος στο Πρω1νό.

    «Την ώρα που ξύπνησα στο νοσοκομείο αντίκρισα ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες που δεν το γνώριζα και είπε στη μαμά της ότι θέλει να με δει γιατί χτύπησε. Ήρθε και μου έφερε μία εικόνα ενός Αγίου και με έκανε μία ζεστή αγκαλιά και ήταν το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει. Όταν περνάς δύσκολα, θυμάσαι ότι σημαντικό είναι να είναι ο ένας δίπλα στον άλλον», είπε συγκινημένος.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ευθύμης Ζησάκης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του μετά το τροχαίο (Φωτογραφία)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρήστος Βαλαβανίδης: Απίστευτη αποκάλυψη για το δίδυμο Ρήγα-Αποστόλου (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor spoiler-έκπληξη 16/4: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί (video)



    ΣΧΟΛΙΑ