• LIFE&STYLE

    «Έφυγα από τους Δύο Ξένους γιατί…»

    δυο ξενοι

    Η τηλεοπτική σειρά Δύο Ξένοι


    Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στον Γιάννη Πουλόπουλο και την κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια, τόσο για τις καλές, όσο και για τις κακές στιγμές της τηλεόρασης.

    Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκάλυψε ότι υπήρξε από εκείνους τους ηθοποιούς που πήραν καλές αμοιβές για τηλεοπτικούς ρόλους, αλλά ταυτόχρονα βρέθηκε και λίγο πριν το σημείο της οικονομικής κατάρρευσης. Επίσης, μίλησε για το λόγο της απουσίας της, τα τελευταία χρόνια, από την τηλεόραση, ενώ για πρώτη φορά μίλησε και για το λόγο που την έκανε να αποχωρήσει από το δεύτερο κύκλο της πολύ επιτυχημένης σειράς «Δύο Ξένοι».

    Αναφορικά με τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν στην πορεία της ζωής της, ανέφερε χαρακτηριστικά «Δεν έφτασα σε αυτό ακριβώς το σημείο, να μην έχω να πληρώσω το νοίκι μου, αλλά λίγο στο παρά πριν έφτασα», ενώ για την απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα σχολίασε «Δεν κάνω τηλεόραση, γιατί δεν μου έχουν κάνει προτάσεις».

    Η κ. Παλαιολόγου δε δίστασε να μιλήσει και για τις κακές πλευρές της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα είπε «Η τελευταία μου τηλεοπτική εμπειρία δεν είχε κανένα οικονομικό αντίκρισμα. Ήταν ακριβώς πάνω στην κρίση. Κάναμε 100 επεισόδια και δεν τα πληρωθήκαμε. Δεν πληρωθήκαμε ούτε ένα», αναφερόμενη στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Οι Βασιλιάδες», τα γυρίσματα της οποίας διακόπηκαν απότομα, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα. Αργότερα, μάλιστα, έγινε γνωστό ότι οι ηθοποιοί της σειράς κινήθηκαν νομικά εναντίον της παραγωγής, για να λάβουν τα δεδουλευμένα τους, υπόθεση που δεν έκλεισε ποτέ.

    Από την άλλη πλευρά, αναφερόμενη στις καλές πλευρές της τηλεόρασης, είπε «Ισχύει ότι κάποιοι πρωταγωνιστές έπαιρναν 10,000 ευρώ το επεισόδιο. Προσωπικά εγώ δεν τα έχω πάρει και δεν τα έχω ζητήσει, γιατί θεωρούσα ότι τα 10,000 είναι πάρα πολλά. Έχω πάρει λίγο πιο κάτω, 6,000 – 7,000».

    Τέλος, αποκάλυψε για πρώτη φορά το λόγο που την έκανε να αποχωρήσει από τη σειρά «Δύο Ξένοι», μια σειρά που την καθιέρωσε στα τηλεοπτικά δρώμενα και που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία, ενώ παραμένει μια από τις διαχρονικά πιο αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού. Παρ’ όλα αυτά, η ηθοποιός αποχώρησε από το δεύτερο κύκλο της σειράς, ενώ αναφορικά με την απόφασή της αυτή, είπε «Έφυγα από το δεύτερο κύκλο των Δύο Ξένων γιατί μου είχε γίνει πρόταση να πάω στις «Επιθυμίες» στον ΑΝΤ1, που ήταν ένας υπέροχος ρόλος, τελείως διαφορετικό από τους Δύο Ξένους. Εκείνη τη στιγμή το βρήκα καλό βήμα για την καριέρα μου».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωστόπουλος-Μουρατίδης: Αποκάλυψαν πόσα λεφτά έπαιρναν για Fame Story και Star Academy (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eurovision 2019: Δείτε την πρώτη πρόβα της Ελλάδας και της Κύπρου



    ΣΧΟΛΙΑ