• Gossip

    Ε. Παπαρίζου: Γι’ αυτό το λόγο επέλεξε να είναι στο “The Voice”

    ελενα παπαριζου

    Έλενα Παπαρίζου, τραγουδίστρια


    Τον λόγο που είπε το “όχι” στο μεγάλο project του ΑΝΤ1, “Rising Star”, αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Έλενα Παπαρίζου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος. Εδώ και αρκετούς μήνες το όνομα της αγαπημένης ποπ ντίβας θεωρούνταν σχεδόν σίγουρο για το show του ΑΝΤ1, ωστόσο, η ίδια επέλεξε την θέση του coach στο δημοφιλές “The Voice” που η τρίτη του σεζόν στην ελληνική τηλεόραση μεταδίδεται από το ΣΚΑΪ.

    Η Έλενα Παπαρίζου υποστήριξε ότι αφενός και οι δύο προτάσεις ήταν άκρως δελεαστικές, αλλά ο κυριότερος λόγος που αποφάσισε να συμμετάσχει στο “The Voice” και όχι στο “Rising Star” ήταν το βεβαρημένο της πρόγραμμα, που δεν της επέτρεψε να συνδυάσει τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις στη δεύτερη πατρίδα της, τη Σουηδία, και να εκτελέσει τα καθήκοντά της ως μέλος της κριτικής επιτροπής του φιλόδοξου project του ΑΝΤ1.

    Ειδικότερα, τόνισε στη συνέντευξή της ότι “Ισχύει πως είχα προτάσεις και από τα δύο όπως λες. Επειδή όμως είχα κλείσει αρκετό καιρό νωρίτερα, για την ακρίβεια δυόμισι χρόνια πριν, τη δουλειά στη Σουηδία, αρχικά δεν ταίριαζαν καλά οι ημερομηνίες. Ωστόσο, προέκυψε το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, υπήρξαν καθυστερήσεις στις ημερομηνίες έναρξης των ελληνικών προγραμμάτων και τελικά οι ημερομηνίες βόλεψαν”.

    Η δημοφιλής τραγουδίστρια συμπλήρωσε ότι “Νομίζω ότι ήταν μια κατάλληλη στιγμή για μένα το ‘The Voice’. Δεν είσαι κριτική επιτροπή, είσαι coach. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω, αλλά για να βοηθήσω και να κατευθύνω τα παιδιά. Είμαι ένας άνθρωπος που δένομαι πολύ συναισθηματικά. Και με τους συνεργάτες μου και με τις φιλίες μου. Είμαι πολύ σταθερός άνθρωπος. Δένομαι με τους ανθρώπους, όχι με πράγματα. Είμαι πιστός φίλος”.

    Σε ερώτηση για το αν ο ρόλος της κριτικής επιτροπής στο “Rising Star” αποτέλεσε λόγο να επιλέξει τη θέση του coach στο “The Voice”, η τραγουδίστρια υποστήριξε ότι “Όχι δεν ήταν αυτό. Βόλεψαν καλύτερα οι ημερομηνίες. Τα live στο ‘Rising Star’ – στο οποίο εύχομαι καλή επιτυχία παρά το ότι είναι σε αντίπαλο κανάλι – θα ξεκινούσαν νωρίτερα. Το θέμα είναι να περνά καλά ο κόσμος μέσω των προγραμμάτων που παρακολουθεί στην τηλεόραση”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γ. Κούστας – Δ. Μέρμηγκα: Κλείνουν 2 μήνες αρραβωνιασμένοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαίη Σκορδά: Έτσι αντέδρασε όταν άκουσε τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιό τους (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Νέα «βόμβα» στη showbiz – Χώρισε ο γνωστός παρουσιαστής



    ΣΧΟΛΙΑ