array(0) {
}
        
    
Menu
-0.47%
Τζίρος: 129.57 εκατ.

Νέα φάρμακα για το αδυνάτισμα: Στα σκαριά νέοι συνδυασμοί, στόχος η απώλεια μυϊκής μάζας, εξηγεί ο Πλ. Τζούλης

Life & Style

Dragons’ Den: Πρεμιέρα με επενδύσεις και συμφωνίες €135.000

Οι 5 «Dragons»
Comments

Πρεμιέρα έκανε χθες, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, το Dragons’ Den Greece, με τους Έλληνες Dragons να επενδύουν προσωπικά κεφάλαια ύψους 135.000€ σε ιδέες και επιχειρήσεις που τους εντυπωσίασαν.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, τα «πιτσαρίσματα» των επιχειρηματιών που παρουσιάστηκαν μπροστά στους DRAGONS ήταν καινοτόμα και πρωτότυπα και οι μεταξύ τους διαπραγματεύσεις σκληρές, αλλά και γόνιμες, κερδίζοντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

1

Το νέο επιχειρηματικό show του ΑΝΤ1 παρακολούθησαν 1.607.500 τηλεθεατές έστω για 1΄ στο σύνολο του κοινού, με το γυναικείο κοινό να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό project επενδύσεων.

Συγκεκριμένα, στις γυναίκες 18-54 κατέγραψε 15%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό (18-24) το Dragons’ Den άγγιξε το 19,2%.

Μεγάλοι κερδισμένοι του πρώτου επεισοδίου του Dragons’ Den, ήταν οι επιχειρηματίες από την Κρήτη, Μανούσος Πεδιαδίτης και η Κάλια Χουρδάκη, οι οποίοι αποδέχτηκαν την προσφορά της Μαρίας Χατζηστεφανή να αποκτήσει έναντι 100.000€ το 10% της επιχείρησής τους καθώς και δικαιώματα επί των πωλήσεων των προϊόντων τους μέχρι να βγάλει 200.000€.

Ο Σωτήρης Μπουζιάνης εντυπωσίασε τους Dragons με μια πρωτοποριακή ιδέα και ήρθε σε συμφωνία με τον Πολ Ευμορφίδη και τη Λιλή Περγαντά, κάνοντας συμφωνία 35.000€ για το 15% της εταιρείας του.

Ο ίδιος, ο οποίος αποδείχθηκε και παλιός φίλος με τον Πολ Ευμορφίδη, δήλωσε πως ο αγαπημένος του Dragon είναι ο Χάρης Βαφειάς, καθώς, παρότι δεν επένδυσε στην επιχειρηματική του πρόταση, θα αγοράσει μια μεγάλη ποσότητα από τους πλωτήρες ανάπαυσης λουομένων.

Οι υπόλοιποι επιχειρηματίες, που παρουσίασαν τις ιδέες τους στο πρώτο επεισόδιο του «DRAGONS’ DEN GREECE» αναζητώντας έναν δυνατό στρατηγικό συνεργάτη, σίγουρα θα προβληματιστούν για το τι δεν λειτούργησε στην παρουσίασή τους μπροστά στους DRAGONS καθώς, παρότι κάποιοι κέρδισαν το ενδιαφέρον τους και δέχτηκαν προσφορές, δεν κατάφεραν τελικά να καταλήξουν σε συμφωνία με τους επενδυτές.

Η πρώτη πτήση στο επενδυτικό ταξίδι του DRAGONS’ DEN GREECE που ξεκίνησε χθες στον ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι 5 DRAGONS θα γνωρίσουν νέους επιχειρηματίες την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 22:00, με το καινοτόμο τηλεοπτικό project που δίνει ευκαιρίες, συνεισφέρει στο brain gain και στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Δείτε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο:

https://www.youtube.com/watch?v=eqzmaRv_ekY

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου:

Το Dragons’ Den Greece στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα με οικονομικές προσφορές και επενδύσεις που δεν έχουν ξαναδοθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση και ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ!

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνοιξε τις πύλες του το Armani Teatro όπου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του διάσημου σχεδιαστή μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι
Τρεις ταινίες στο ίδιο έργο του Open, αλλαγές στον Σκάι, η «αρπαγή» της ωραίας Εμινέ Γεσίρ, ένα ερωτικό σκάνδαλο, έρχεται το Mega Radio
Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Θέλει να κατέβει για πρόεδρος της Ιρλανδίας – Ήρθε η ώρα για πραγματική αλλαγή (Βίντεο)
Αλεξάνδρα Νίκα: Αποκάλυψε πως απέβαλε στο δεύτερο παιδί που περίμενε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Γαλλία: Ο μικρότερος γιος του Αλέν Ντελόν ζητά να ακυρωθεί η διαθήκη του πατέρα του
Άννα Βίσση: Δημοσίευσε φωτογραφία της με τον Έλτον Τζον
Chloe Malle: Αυτή είναι η διάδοχος της Anna Wintour στη Vogue
3.288.666 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
28 χρόνια χωρίς την Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η ζωή και το στυλ που άφησε εποχή
Πρεμιέρα αύριο για το νέο πρόγραμμα του Action 24