Σε λίγες ημέρες η Δούκισσα Νομικού πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η γλυκιά παρουσιάστρια και μοντέλο αποκάλυψε τον λόγο που μέχρι τώρα δεν πραγματοποίησε κάποια φωτογράφιση όσο καιρό είναι έγκυος.
Μέσω Instagram, η Δούκισσα δήλωσε ότι επέλεξε να κρατήσει την «μαγεία» μόνο για εκείνη, τον σύζυγό της και το μωράκι τους. Ωστόσο, σήμερα έκανε μία φωτογράφιση για να απαθανατίσει την φουσκωμένη κοιλίτσα της, λίγο πριν τον τοκετό.
«Σήμερα απαθανατίσαμε την ολοστρόγγυλη κοιλίτσα λίγες μόνο μέρες πριν… την αποχωριστώ. Μπορεί συνειδητά να επέλεξα να μην κάνω καμιά φωτογράφηση, εξώφυλλο, συνέντευξη όλο αυτό το διάστημα, θέλοντας να κρατήσω τη μαγεία μόνο για εμάς τους 3(!), όμως το σπίτι θα το γεμίσω με κορνίζες», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε με την φωτογράφο, Ολυμπία Κρασαγάκη και τον makeup – hair artist, Παντελή Τουτουντζή.
https://www.instagram.com/p/BgRkHlTFmZE/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δούκισσα Νομικού: Το baby shower και το όνομα που θα δώσει στον γιο της (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Kylie Jenner μας δείχνει τη συλλογή με τις τσάντες της, αξίας 1 εκατ. (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Τα αποθέματα πετρελαίου έκτακτης ανάγκης «σύντομα θα αρχίσουν να ρέουν»
- Αναλυτές για Aegean Airlines: Δυνατές επιδόσεις και ανθεκτικότητα παρά τις γεωπολιτικές εντάσεις
- Ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών για τον ΕΝΦΙΑ — Τι αλλάζει για τους φορολογούμενους
- Γκίκας: Συνολικά 178 πλοία ελληνικών συμφερόντων στον Περσικό Κόλπο – Σε διαρκή διπλωματική κινητικότητα η Αθήνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.