• LIFE&STYLE

    Δείτε το γυμνό γυναικείο σώμα στο χάρτη που έγινε viral και τρέλανε το διαδίκτυο! (pic)

    • NewsRoom


    Φωτιές άναψε ένας κατά τ’άλλα… αθώος χάρτης, που ανέβασε στο διαδίκτυο ένας Αμερικανός πυροσβέστης. Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης Shinygreencloud ανέβασε στο site για φωτογραφίες, το Imgur, τον παλιό χάρτη που όπως έγραψε τον είχε για χρόνια στον πυροσβεστικό σταθμό που εργάζεται, αλλά μόλις πρόσφατα τον παρατήρησε καλά.

    Ο χάρτης αυτός, που ενώ παραθέτει τοπωνύμια για κοιλάδες, πεδιάδες και λόφους, στην πραγματικότητα κρύβει καλά το σώμα μιας γυμνής γυναίκας, έγινε viral με περισσότερα από 2,5 εκατ. views και δημιούργησε υστερία και πλήθος σχόλια από τους χρήστες στο διαδίκτυο.

    326B07E000000578-0-A_close_up_of_the_map_reveals_tongue_in_cheek_captions_such_as_N-m-20_1458549964786

    Παρότι αναφέρεται ότι ο χάρτης προέρχεται από το Τμήμα Γεωλογικών Ερευνών των ΗΠΑ ένας προσεκτικός παρατηρητής θα δει το «γαλλικό πέρασμα» ανάμεσα στο στήθος της γυμνής γυναίκας, «την ναυτική βάση» λίγο πιο κάτω  και άλλα «στρατηγικά σημεία» όπως «την κοιλάδα του κάστορα».

    Ο χάρτης αναρτήθηκε και στο Reddit και οι χρήστες τον σχολίασαν με χιούμορ, όπως: «Αεροφωτογραφίες από το 1982. Στην περιοχή έγινε έλεγχος χθες το βράδυ».



    ΣΧΟΛΙΑ