• LIFE&STYLE

    Η σουίτα που έσπασε ρεκόρ στο real estate της Wall Street

    • NewsRoom


    Ένα υπερπολυτελές δωμάτιο στο ξενοδοχείο Lowell hotel στο Manhattan έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στο real estate παγκοσμίως καθώς το ενοίκιο του έχει εκτοξευθεί στα 300 χιλιάδες δολάρια το μήνα ή 14.000 δολάρια την ημέρα, σύμφωνα με την έγκριτη λίστα των real estate, Therese Bateman  της Brown Harris Stevens. Το τεράστιο ρετιρέ ,  είναι πάνω από 800 τ.μ,  διαθέτει 6 δωμάτια , τέσσερα ιδιωτικά μπαλκόνια και βρίσκεται στον 17 ο όροφο της 63 ης οδού στο κέντρο της αμερικανικής μεγαλούπολης. Έχει ένα τεράστιο σαλόνι με τζάκι , πελώρια τραπεζαρία , μεγάλη κουζίνα και  δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα κανονικό σπίτι που μπορεί να προσφέρει κάθε πολυτέλεια.

    PENTHOUSE 2

    Το υπερπολυτελές διαμέρισμα με το baroque- retro στυλ διαθέτει επιπλέον για εκείνον που θα το επιλέξει έναν υπολογιστή Apple και πέντε κινητά τηλέφωνα.

    Το  ρετιρέ έχει ενοικιαστεί και άλλες φορές για μεγάλη χρονική περίοδο από ιδιώτες αλλά είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται πρώτο στη λίστα των μεγαλύτερων real estate, πράγμα που σημαίνει ότι συγκεντρώνει το τεράστιο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων.

    Το ιστορικό ξενοδοχείο του Μανχάταν διαθέτει 27 δωμάτια, 47 σουίτες και έχει χτιστεί το 1927

    NYORK 1NYORK 2N YORK 3



    ΣΧΟΛΙΑ